Denisa Nechifor este o mamica devotata si are mare grija de Rania, fiica sa cu fotbalistul Adrian Cristea. Desi si-ar mai dori copii, blonda are numeroase temeri, fiind traumatizata de atitudinea indiferenta a fotbalistului, care a lasat-o balta.

Adrian Cristea si modelul Denisa Nechifor au trait o frumoasa poveste de dragoste in urma cu mai bine de sase ani. Rodul iubirii lor este micuta Rania (cinci ani) care, insa, a crescut fara tatal ei alaturi. Denisa si “Printul” s-au despartit la doar cateva luni de cand ea a ramas insarcinata, iar blonda a fost nevoita sa-si creasca singura copilul.

A fost greu, insa s-a descurcat cu brio. Este inca tanara, asa ca si-ar mai dori copii, poate un baietel, insa se teme sa faca acest pas, tocmai din cauza lui Adrian Cristea, al carui comportament a traumatizat-o.

“Parca-mi mai doresc copii. Simt asa ca ar fi loc de un baietel, dar este destul de complicat in situatia mea. N-as mai risca pentru nimic in lume sa mai cresc inca un copil singura”, a declarat Denisa Nechifor.

Se descurca singura cu banii

Denisa munceste de dimineata pana seara pentru a-i asigura fiicei sale toate cele necesare. Adrian nu prea le sustine financiar si ii trimite destul de rar cadouri celei mici.

“Dincolo de cariera de mamica, trebuie sa muncim pentru a le asigura copiilor tot ceea ce au nevoie. Noi mergem si la scoala peste putin timp, asa ca sunt destul de mari cheltuielile, avem nevoie de resurse financiare. M-am obisnuit singura, deja este anul cinci. Am atatia ani in spate. Daca, la un moment dat, mi se parea greu, deja nu ma mai gandesc la lucrul acesta. Adrian ma ajuta cu ce poate si cand poate. Nu s-a stabilit o pensie alimentara, pentru ca eu nu am cerut in instanta asa ceva”, ne-a mai spus Denisa, vizibil mahnita.

Este suparata pe tatal copilului

Denisa si Adrian Cristea au ramas in relatii amiabile, de dragul fetitei lor, insa, acum, blonda este putin cam suparata pe “Print”. “Copilul stie clar care este situatia, niciodata nu m-am ferit in a-i explica cum stau lucrurile intre noi doi. Stie ca tati are casa lui, mami are casa noastra si tati vine in vizita. E foarte simplu, o sa vedem mai tarziu cand va vedea ce viata are tatal ei, el va trebui sa-I raspunda la niste intrebari sigur. Acum sunt cam suparata pe el, dar nu vreau sa comentez mai multe”, ne-a mai spus ea.

Citeste si...
Suspans şi emoţii pentru Madălina Anea în episodul de astăzi, "Îngeri pierduţi"