A patimit din dragoste, dar acum soarele a rasarit si pe strada ei! Aida, tanara care a reusit sa smulga din mainile chef-ilor marele trofeu, traieste de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat, pe care il tine ascuns.

61466140

Reporterii CANCAN.RO au aflat, in exclusivitate, din surse sigure ca Aida Parascan, castigatoarea trofeului MasterChef, si-a gasit jumatatea. Prietenele acesteia stiu ca ea se vede cu cineva, dar nimeni nu stie, momentan, cu cine.

Povestea lor de dragoste a inceput pe nepusa masa, iar acum fiorii dragostei au ajuns pana in bucataria frumoasei lady chef.

“Lucrurile au inceput dintr-o intamplare…, dar cum in viata nu exista intamplari o sa vedem ce va fi. Eu sunt o persoana mai rezervata, am inceput sa ma vad cu cineva, dar asta nu inseamna ca e jumatatea mea. Daca ma vad cu cineva nu inseamna ca trebuie sa stie toata lumea, e normal sa vreau sa imi continui viata, dar o fac pas cu pas”, ne-a spus Aida.

Aida are trei urmasi, dar inca alesul inimii sale nu a ajuns sa faca cunostinta cu ei. Acest lucru se va intampla doar dupa ce se va reuni un consiliu familial, iar decizia va fi luata in unanimitate de cei patru. “Copiii mei vor cunoaste persoana cu care ma intalnesc in momentul in care vom decide ca acest lucru trebuie sa se intample. Nu imi fac planuri, eu traiesc zi de zi si ma bucur de fiecare clipa”, ne-a mai spus Aida.

In urma cu ceva vreme, prietenele Aidei Parascan ne-au povestit ca in asternuturile ei nu a mai intrat nimeni de mai bine de un an. Iar acum acest lucru se va schimba la 180 de grade, odata ce flama iubirii s-a reaprins in inima talentatei bucatarese.

“Ce e iubirea? Pentru mine e energia care pune in miscare totul, care face ca visele sa se implineasca. Si nu e de confundat cu atasamentul. A iubi cua devarat inseamna a nu fi atasat, a lasa ca lucrurile sa decurga de la sine iar tu sa fii impacat oricare ar fi deciziile persoanei sau persoanelor pe cae le iubesti”, a mai spus Aida.

Citeste si...
Necenzurat! Vă mai amintiţi de cea mai dezinhibată starletă de la noi?!