Jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit, pe tolo.ro, ce scria pe hârtia găsită pe biroul lui Dan Condrea, milionarul care a murit pe 22 mai 2016.

Procurorii care au anchetat moartea din mai 2016 a lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, au găsit probe, e-mailuri și hârtii importante în desfășurarea investigației.

De exemplu, imediat după ce Dan Condrea a murit, poliţiştii au găsit pe o hârtie găsită pe birou acestuia din apartament un mesaj în care milionarul cerea să nu se plătească impozitele firmei Hexi Pharma.

În articolul scris de Cătălin Tolontan apar noi dezvăluiri din această anchetă făcută despre dezinfectanţii produşi de către Dan Condrea, iar un astfel de dezinfectant, folosit în peste 300 de spitale din România, era contaminat cu un germen foarte periculos.

Citeste si...
A venit apocalispa cibernetică! Virușii se dezvoltă mai rapid decât tehnologia

În corespondența cu Dan Condrea, directorul de producţie l-a avertizat de multe ori că unul dintre dezinfectanţii produşi de firma sa este contaminat cu un germene periculos, susţine sursa citată.

Mai mult, procurorii au descoperit convorbiri între directoarea Unilab şi milionar în care este anunţat din nou de contaminarea produselor sale.

Procurorii au găsit aceste dovezi în e-mailul lui Condrea, mesaje care au rămas fără răspuns, iar directorul şi-a dat demisia.