După tragicul accident rutier în care prințesa Diana și-a pierdut viața, familia regală britanică a traversat o perioadă cumplită și s-a confruntat nu numai cu durerea pierderii unui membru marcant al familiei, ci și cu critici din partea publicului.
diana-8-465x390

Într-o scrisoare a prinţului consort Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, către nepoata sa, prinţesa Margarita de Baden, și trimisă la cinci zile după ce Lady Di şi-a pierdut viaţa, acesta îşi arată frustrarea în legătură cu faptul că fusese acuzat că s-a arătat insensibil după moartea fostei lui nurori.

Prinţul îi povesteşte nepoatei sale cum l-a ajutat pe prinţul Charles să-i aline pe cei doi fii ai săi, William şi Harry, în zilele de după accident. El menționează că acea perioada a fost un adevărat „coşmar” pentru familia regală.

Citeste si...
Ponta nu are o relaţie bună cu Florian Coldea

„Am fost criticaţi şi acuzaţi că i-am forţat pe cei doi prinţi să meargă la biserica duminică, ziua în care a avut loc accidentul”, mai scrie prinţul Philip.

Diana Spencer s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996. Un an mai târziu, Lady Diana a murit, la 36 de ani, într-un accident rutier produs la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.