Bianca transmite mesaje cu un subînţeles… înţeles de toată lumea!

Bianca Monica
Bianca şi Monica Glodeanu, la Budapesta

Când a stabilit data nunţii, Bianca Drăguşanu a anunţat-o cu mândrie ca naşă pe Nicoleta Luciu. La puţin timp, a urmat anunţul celei de-a doua perechi de naşi, prietenii din copilăriei ai roşcatei, Monica şi Cristi Glodeanu.

Pentru că Nicoleta şi Zsolt sunt catolici, nu au putut fi naşii de cununie ai Biancăi şi Victor Slav, aşa că au rămas „naşi de suflet”. După nuntă, însă, relaţia dintre Bianca şi Nicoleta, care păreau de nedespărţit, s-ar fi răcit. Fostul iepuraş „Playboy” îşi vede de viaţa ei, departe de problemele şi frământările proaspătului cuplu Slav.

Nicoleta
Nicoleta şi Zsolt, la restaurantul budapestan „Panorama”, în seara în care Bianca se odihnea în sprital după operaţie

Dar se uită că Nicoleta şi Zsolt au fost în Budapesta împreună cu finii lor, speculându-se chiar că naşul Csergo a făcut intermedierile în limba maghiară, ca să fie mai uşor de comunicat cu medicii…

De cealaltă parte, nici Bianca nu mai pare la fel de ataşată de Nicoleta Luciu şi soţul ei, aşa că, în ultima perioadă, petrece cea mai mare parte a timpului cu naşii Monica şi Cristi Glodeanu. Aceştia i-au fost alături Biancăi şi atunci când ea s-a operat, astfel că au însoţit-o la clinica din Budapesta, pe care i-au şi recomandat-o, dar şi la întoarcerea în ţară, unde şi-au apărat fina cu foarte multe zel de ochii curioşilor, cred jurnaliştii din presa mondenă.

Pentru că relaţia naşă-fină este mai strânsă ca oricând, Bianca a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apară alături de Monica. Cele două se află pe o terasă luxoasă din Budapeste, cu o zi înainte ca Bianca să fie operată.

„Prietenii mei de-o viaţă… puţini, dar adevăraţi! Te iubesc Monica!”, este mesajul Biancăi.

 

 

Citeste si...
Oana Zăvoranu a transmis un mesaj, după audierile de la poliţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.