Fetelor, iată cum vă puteţi satisface partenerul!

pozitii sexuale

Poate că bărbaţii nu sunt pretenţioşi când vine vorba de activitatea în dormitor, însă cu siguranţă îşi au preferinţele personale legate de o partidă de sex cu adevărat satisfăcătoare! Curioasă care sunt poziţiile sexuale preferate de bărbaţi? Descoperă-le în continuare (conform revistei ELE)!

Femeia deasupra

Una dintre cele mai mari satisfacţii pe plan sexual ale unui bărbat derivă din posibilitatea de a-i oferi partenerei clipe de neuitat! Prin urmare, nu este surprinzător faptul că poziţia femeia deasupra le este pe plac.

Poziţia femeia deasupra îţi permite să deţii controlul asupra actului sexual şi, în consecinţă, să dictezi mişcările, intensitatea şi viteza, totul pentru a obţine plăcerea supremă. În tot acest timp, partenerul va juriza privindu-te cum te îndrepţi către culmile plăcerii!

Rodeo

Rodeo sau Reverse Cowgirl este o poziţie similară femeii deasupra, doar că, de această dată, partenera stă cu faţa în direcţia opusă. Din nou, poziţia Rodeo îţi permite să fii tu aceea care deţine controlul, însă partenerul se va bucura, la rândul său, de experienţă!

Printre altele, îl poţi ajuta să se joace cu sânii tăi – aşa cum îi permite poziţia femeia deasupra – lăsându-te uşor pe spate. Apoi, nu mai trebuie decât să vă găsiţi ritmul şi să vă bucuraţi de o sincronizare a orgasmelor!

Doggy style

Cu siguranţă o poziţie sexuală pe placul bărbaţilor, doggy style sau penetrarea pe la spate, în timp ce femeia stă în genunchi, sprijinită în palme, îi oferă partenerului controlul total asupra acţiunii. O astfel de poziţie îl poate să face să se simtă excelent întocmai prin prisma faptului că el este cel care decide viteza şi profunzimea penetrării! În orice caz, dacă activitatea devine prea intensă, nu îi ezita să îi comunici partenerului felul în care te simţi.

În picioare

Este posibil să nu fie cea mai comodă variantă de a face sex, dar în mod cert este inedită! O partidă de sex în picioare poate fi la îndemână în momentele în care dorinţa sexuală atinge cote impresionante şi niciunul dintre voi nu se mai poate abţine sa nu sfâşie hainele de pe celălalt! Dacă partida poate fi foarte satisfăcătoare pentru tine, poţi să fii sigură că acelaşi lucru este valabil şi pentru el.

În plus, sexul în picioare are avantajul şi de a fi rapid: nici măcar nu este nevoie să renunţaţi complet la haine pentru a vă putea bucura de o asemenea experienţă (cu alte cuvinte, nici măcar nu trebuie să fiţi acasă pentru o partidă pe “repede-înainte” de sex în picioare).

În braţe

Nu în ultimul rând, o poziţie sexuală apreciată de bărbaţi implică aşezarea femeii în braţele partenerului. De pildă, îl poţi ţintui într-un scaun sau fotoliu comod, după care te poţi aşeza în brate, încolăcindu-ţi picioarele în jurul lui. Poziţia îţi oferă controlul asupra actului sexual, iar pe el îl ajută să aibă o erecţie de lungă durată!

În plus, poziţia va permite să vă simţiţi trupurile lipite unul de altul, să vă sărutaţi şi să vă mângâiaţi după bunul plac. De parcă nu era suficient, o partidă domoală de sex se poate transforma oricând într-una intensă. Amândoi puteţi deveni mai agresivi: vă puteţi muşca, mângâia folosindu-vă unghiile, trage de păr etc.

 

Citeste si...
Elena, de la Mandinga, a rămas cu cicatrici adânci după acnee!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.