Se ruşinează sau arată urât gâtul vedetei?

simona-gherghe-esarfa-operatie

Simona Gherghe a purtat in ultimele zile o esarfa in jurul gatului, inclusiv in timpul emisiunii „Acces Direct”. Vedeta de televiziune recunoaste ca, in weekend, si-a facut o interventie chirurgicala cu caracter estetic. Iata despre ce este vorba.

simona-gherghe-esarfa

Simona Gherghe a iscat suspiciuni dupa ce, zilele trecute a purtat, in timpul emisiunii „Acces Direct” pe care o prezinta la Antena 1, o esarfa in jurul gatului. Dincolo de efectul stilistic, multi au crezut ca prezentatoarea ascunde o vanataie, o taietura sau o muscatura.

Dupa cateva zile in care au aparut fel de fel de scenarii, Simona a lamurit situatia recunoscand ca in weekend a avut o interventie chirurgicala. Mai exact, si-a extirpat cateva alunite.

simona-gherghe

“Am auzit atatea povesti, în ultimele zile, încat se impun cateva precizari, mai ales pentru cei care m-au întrebat de ce port esarfe în emisiune. Nu m-a muscat nimeni, nu m-am operat, nu sufar de cine stie ce afectiune. Pur si simplu, acum sase zile, mi-am scos cateva alunite de pe gat, la medicul dermatolog. Sunt aproape vindecata, asa ca, în curand, voi scapa de esarfe”, a scris Simona Gherghe, pe Facebook.

Citeste si...
Orlando Bloom a găsit cu cine să o înlocuiască pe Miranda Kerr