lynsey_horne_87944900

O tânără de 22 de ani din America a fost la un pas de moarte, dar a supravieţuit în mod miraculos după ce a adormit pe şinele de tren şi un astfel de vehicul a trecut peste ea.

Lynsey Horne, o tânără de 22 de ani, nici măcar nu s-a trezit dinj beţie după ce un tren a trecut pe deasupra ei. Din fericire, deoarece era mică de statură, ea nu a fost atinsă de roţile locomotivei şi a scăpat nevătămată, potrivit NY Daily News.

Incidentul bizar a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, în jurul orei 9.00, în oraşul Auburn, unde, după o noapte de beţie, fata nu a mai ajuns acasă şi s-a culcat chiar pe şinele de tren. Cu toate că a scăpat cu viaţă, ea a fost ulterior luată de poliţie, fiind acuzată consum de alcool în locuri publice şi de deranjarea ordinii.

„Poţi spune că a fost un adevărat miracol. Din fericire a fost un tren scurt, o locomotivă şi două vagoane şi a trecut repede. Mai mult, deoarece era mică de statură ea a reuşit să stea între şine şi nu a fost atinsă”, a declarat Lorenza Dorsey, poliţistul care a descoperit-o.

Citeste si...  Reacţia pasagerilor după ce un bărbat urcă cu o IAPĂ în tren