Balerina Monica Petrică a acceptat fără frică să-i fie profesoară

balerina.
Profesoara Monica Petrica

Juraţii show-ului care a adunat cei mai buni dansatori din ţară, CRBL, Monica Petrică şi Connect-R, sunt pasionaţi de arta dansului şi mănână pe pâine tehnicile celor mai complicate ritmuri, iar atunci când muzica şi dansurile concurenţilor sunt excepţionale, nu pot sta locului.

Încă de la începutul preselecţiilor, CRBL a fost supărat pentru că nu cunoştea foarte multe detalii despre balet şi pentru că nu ştia să danseze acest stil, astfel că, Monica Petrică s-a dovedit a fi o profesionistă şi unul dintre cei mai buni mentori ai artistului. Ea s-a ocupat personal ca Eduard să înveţe paşii de bază din acest domeniu: „CRBL, spatele drept, încordează abdomenul, strânge fesierii şi uită-te atent la mine”, declară Monica la „România Dansează”, în ediţia de duminică, de la 20.30, la Antena 1.

CRBL
Elevul CRBL

Cu toate că nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta, seriozitatea Monicăi din timpul lecţiilor a fost ca la sala de repetiţii pentru că jurata nu s-a putut abţine să nu-i dea lui CRBL câteva palme la fund şi peste abdomen pentru că acesta nu o asculta. Întregul moment va putea fi urmărit în următoarea ediţie de „România Dansează”, tot atunci, telespectatorii îl vor putea vedea pe CRBL dansând balet.

Citeste si...  Papirusul care o evocă pe soţia lui Iisus, naşte dispute!