simona_cretu_f1d68c2831Te umfla rasul-plansul cu politica asta romaneasca! Credeam ca doar prin satele uitate de lume mai exista babe care umbla cu tamaia la ele si-ti spun ca te vor aranja ele. Aiurea, stati, ca n-ati auzit-o pe asta!

Simona Cretu, consiliera de la Capitala, sustine sus si tare ca primarul Sorin Oprescu este arestat din cauza ei. Ce a facut? A scris pe o foaie ca ea vrea asta si a plantat 168.000 de copaci pentru ca Universul sa-i implineasca dorinta. Mai ca-ti vine sa-ti pui degetele in forma crucii, pentru ca nu vrei ca dumneaei sa puna ochii pe tine. Sau copacii… Ea mai afirma si ca emotiile negative ale lui Oprescu au condus la arestarea lui.

Avem inteligenta analitica si inteligenta emotionala si in asta emotionala… si in comunicare in general sunt doua legi, legea atractiei asa universale, pe asta o urmaresc de mult timp cum functionează. Eu de mult timp urmăresc cum face Universul ce-i trimitem noi şi este o schemă. Aţi văzut că vin specialiştii din afară, vin, scriu pe hârtie. Ei, scriu ce vor să facă universul, dar scriu soluţia, nu problema. Problema e tot ce e negativ – sa zic nu am bani e negativ, am bani e soluţia. Şi el scrie domne ca atrag nu ştiu câţi bani aşa, într-o lună de zile câştig atâta. Dar scrie pe hârtie, pentru că noi trimitem foarte multe gânduri aşa, cuvinte aşa în Univers şi el începe să le facă, dar nu le duce până la capăt aşa pe toate”, a spus Simona Cretu, la Antena 3.

Citeste si...
Vezi cum arata Victor Ponta, tanar, imbracat in haine militare!

Declaraţiile halucinante ale consilierei nu se opresc aici.  Întrebată de prezentatoarea postului tv: „Deci dacă eu dacă scriu acum pe hârtie că vreau să fiţi anchetată dumneavostră de DNA, o să fiţi anchetată?”, doamna in cauza a oferit un răspuns şi mai bulversant.

„Nu vă iese, pentru că nu aţi plantat câţi copaci am plantat eu. Vreţi să scriu că vă va ancheta DNA dacă scriu eu asta pe hârtie? Sorin Oprescu de asta e anchetat de DNA. Am, făcut asta pentru că pe mine mă plătesc cu 900 de lei, pentru proiecte care merită mai mult. Eu m-am săturat, despre asta e vorba.”