Evenimentul monden cel mai mediatizat in weekend-ul trecut a fost nunta Andei Adam cu mai tanarul Sorin Andrei Niculescu.

anda-adam-sorin-nunta-biserica1

Nunta a fost prezentata in direct la mai multe posturi de televiziune, site-urile s-au umplut de poze, dar toate acestea au fost numai cu imagini prinse atat cat se putea si permiteau spatiul si fortele de ordine. Artistul Jorge care, alaturi de sotia sa, a participat la nunta anului, a dezvăluit recent tot ceea ce nu s-a văzut in timpul transmisiunilor in direct sau al reportajelor filmate.

Jorge a spus că Anda Adam a lăcrimat în biserică şi, ca spirit de glumă, el a dezvăluit că cel mai mult a plâns Dorian Popa. Artistul a declarat că nunta a fost una reuşită şi că a avut de toate. „Nunta a fost superbă şi locaţia la fel. Mirii au fost mereu alături de invitaţi şi am dansat şi am râs. A fost o nuntă cu de toate. A fost exact cum şi-a dorit Anda. Mirii au fost foarte degajaţi. Anda a lăcrimat în biserică, dar mai mult a plâns Dorian Popa. Toţi artiştii au cântat la nunta ei. Au fost maneliştii din noi. Tortul a fost atât de bun”, a spus Jorge la Antena Stars
Citeste si...  Reacția Oanei Roman, după ce mama ei a fost jefuită: „Aveți grijă”