Daniela Györfi nu e interesată de avere, încă îşi plânge mama!

5

 Şi-a iubit fiica şi nepoata ca pe ochii din cap şi va avea grijă de ele şi după moarte! Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă: 4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

A ştiut că va muri, însă a avut grijă ca tot ce a agonisit în viaţa ei să-i lase fiicei. Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare, chiar dacă este vorba de îngrijirea propriului părinte, Anica Diţa i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia.

Majoritatea s-ar fi aşteptat ca agoniseala unei femei ţintuite la pat să fie modestă, însă lucrurile nu stau aşa, căci mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate pe o chirie de circa 300 € pe lună, per apartament. Poate mulţi se întreabă cum a făcut Anica Diţa această avere. Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

L-a vândut, apoi şi-a cumpărat o locuinţă, apoi alte trei. Întrucât Daniela Györfi a fost singurul copil, ea nemaiavând fraţi sau surori, aceasta a fost şi unicul moştenitor, astfel că toată averea dobândită de Anica Diţa până la cei 62 de ani a fost transferată printr-un act de donaţie făcut încă din timpul vieţii. „Mama i-a lăsat moştenirea Danielei, aşa cum era şi normal. Este fata ei, a avut grijă de ea şi dacă nu a avut fraţi e normal ca bunurile să-i rămână ei. Cele 4 apartamente din bucureşti au fost cumpărate de soacra mea în timp”, a declarat George Tal.

Anica Diţă s-a stins la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar, care au apărut pe parcurs. Cântăreaţa i-a respectat dorinţa de a o înmormânta la Cimitirul Bellu, aşa că a achiziţionat cu ceva timp în urmă un loc de veci, pe care a cheltuit 10.000 de euro. Singura persoană din familie, poate şi cea mai dragă, anume Maria, nu ştie că bunica ei a murit, iar solista a refuzat să o aducă la înmormântare pentru a nu-i provoca traume. De când s-a stins, mama Danielei este strigată, prin casă, de nepoţica ei: „Buni, buni, când vii acasă?”

Citeste si...
Tensiune! Atmosfera s-a încins rău, aseară, în studiourile Antenei 3