Premierul Mihai Tudose a primit un avânt moral chiar în timpul ședinței Comitetului Executiv. Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a transmis uyn mesaj clar de susținere a șefului Guvernului.

„Îl cunosc pe Mihai Tudose din 1999. Suntem colegi, suntem prieteni şi ne susţinem reciproc. Un proverb românesc spune că după război mulţi viteji se arată. Unii caută să fie prieteni cu toată lumea şi, de fapt, nu sunt decât proprii lor prieteni. Prietenii adevăraţi nu ţin cont de conjuncturi şi nu aşteaptă să vadă ce se întâmplă pentru a şti cum se poziţionează. Succes Mihai Tudose!”, a scris pe pagina sa de socializare Dragomir, care este liderul organizaţiei municipale a PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Citeste si...
De Crăciun, Sorin Grindeanu a fost invitat să revina în PSD

Primarul şi-a însoţit mesajul cu o poză în care apare alături de premierul Mihai Tudose şi de mai mulţi tineri din PSD Brăila, precizând în încheiere că şeful unei instituţii, gen guvern, consiliu judeţean sau primărie „trebuie să îşi respecte agenda şi să decidă cele mai bune măsuri pentru realizarea obiectivelor stabilite”.