Connect-R şi Misha nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar artistul abia acum a găsit puterea să povestească prin ce a trecut. Mulţi s-au grăbit imediat să-l judece, dar au fost şi persoane care i-au sărit în ajutor cu mesajee care să-i ridice moralul. Unul dintre acei oameni care a simţit nevoia să le domolească furia celor care s-au grăbit să-şi spună părerea despre cei doi soţi ajunşi la capăt de drum ]n mariaj a fost realizatorul radio şi tv, Mihai Morar.

Connect-R a fost de mai multe ori invitat pe canpeaua lui Mihai Morar de la Antena Stars şi cel mai probabil cei doi au legat o relaţie în timp. Şi cum prietenul la nevoie se cunoaşte, prezentatorul tv a simţit că a venit momentul să-l sprijine cu o vorbă bună pe cântăreţ, aflat în mijlocul unui subiect fierbinte despre viaţa lui intimă şi le-a cerut celor care îi lasă mesaje prin care îl judecă pe solist să se gândeascî de două ori înainte de a scrie cuvinte dureroase. „Ne naştem talentaţi.Ne naştem înzestraţi. Ne naştem deştepţi. dar toată viaţa învăţăm să fim oameni. iar asta e cea mai mare luptă a vieţii. Şi, de multe ori, imperfecţi, cum suntem, certăm şi judecăm alţi imperfecţi. Care eşuează, greşesc, rănesc, dar măcar încearcă, din eşec, greşeli şi păcate, să înveţe să fie oameni. Mai ales când ei recunosc asta, cu umilinţă. Judecata unui om nu ne aduce mai aproape de perfecţiune. dar nici nu-l ajută pe cel judecat cu nimic. Cu siguranţă, omul ăsta îşi cunoaşte mai bine defectele decât le ştiţi voi. Fiţi fraţi. Nu certaţi. Să înveţi din asta, frate relu! Să vă creşteţi cu dragoste, Maya”, a fost mesajul lui Mihai Morar pentru Connect-R.

Citeste si...  Ministerului Agriculturii Petre Daea a decis: Ai peste 5 porci, plătesti impozit

Cei doi cântăreţi s-au căsătorit în 2014, dar mariajul lor nu a durat decât trei ani. Misha şi Connect-R au fost cununaşi de Pepe şi Raluca Pastramă.