Actorul s-a săturat să fie victima prădătorilori locali

alexandru-arsinel

Actorul nu mai scapă de problemele care le are la casa de vacanţă. După ce a fost spartă în ianuarie, casa din 2 Mai, a mai căzut zilele trecute pradă hoţilor.

Alexandru Arsinel regreta faptul ca nu a instalat un sistem de alarma la casa de vacanta, cand a fost „vizitat” prima oara de hoti.

„M-au furat în ianuarie şi au luat două televizoare şi nişte lucruri. Acum au încercat să fure, dar n-au mai găsit nimic. Nu ţin lucruri de valoare într-o casă de vacanţă. Tot ce puteau să ia acum erau patul şi şifonierul, dar astea fac prea mult zgomot şi durează prea mult. Din constatările poliţiştilor, după urmele de la încălţăminte, au fost nişte puşti care n-au spart numai la mine, ci mai multe case. Greşeala mea a fost că nu mi-am luat o măsură de protecţie. După ce au spart prima dată n-am crezut că vor mai încerca. Dar miercuri montez alarmă. O să pun o alarmă să răsune în toată localitatea”, a explicat Alexandru Arşinel.

Surse din cadrul politiei au confirmat incidentul. „În noaptea de 3 spre 4 aprilie, s-a făcut o sesizare la Poliţia Limanu referitoare la faptul că persoane necunoscute au pătruns în acea casă de vacanţă din 2 Mai. În urma verificărilor, s-a constatat că s-a forţat intrarea în casă şi uşa de la o magazie, însă nu s-a sustras niciun bun. Poliţiştii au luat două urme papilare şi o urmă de încălţăminte. Acum cercetarea penală e în derulare, urmând să fie identificaţi făptaşii”.

Citeste si...  Justin Bieber a uitat de Selena Gomez.