Afla ce ii excita cel mai tare pe barbati ca sa ii poti zapaci de tot!

5

Pe barbati ii excita foarte multe lucruri, de la parul unei femei, la coapsele acesteia. Ca femeilor sa le fie si mai usor sa isi excite barbatii afla cateva amanunte declarate chiar de catre acestia.

Daca iti vine sa crezi sau nu, rasul unei femei poate fi de multe ori cheia unui succes. Modul in care razi il poate excita la maxim pe cel care te priveste. Daca vezi ca acest lucru are efect, mai ales cand te afli intr-un club, o librarie sau pur si simplu cand te afli la bacanie, atunci continua sa te folosesti de acest atu.

Muscatul buzei inferioare ii mai excita pe barbati. In momentul in care il saruti poti foarte bine sa ii musti usor si buza inferioara, este foarte sexi si ii excita pe barbati.

Daca esti in bucatarie si te-ai apucat de gatit, incearca sa pari cat mai dura atunci cand folosesti cutitul, spre exemplu. Multi barbati au dezvaluit ca sunt pur si simplu hipnotizati de femeile care manuiesc un cutit. 

Sportul te ajuta sa capeti multi pretendenti. Daca esti intr-o sala de sport mixta si te apuci sa faci incalzirea, sa alergi sau sa tragi de aparate, incearca sa te opresti putin si sa privesti in jur. O sa vezi barbati care trag cu ochiul spre tine, altii pur si simplu saliveaza, te fixeaza cu privirea sau vor sa te devoreze. Asa ca sportul a devenit noul flirt.

Vorbeste murdar. Daca te apuci sa tipi in timpul actului sexual si sa mai si vorbesti urat, atunci fi sigura ca partenerul tau o sa fie extaziat. Insa nu confunda cu limbajul vulgar, pentru acest lucru ii dezgusta pe barbati. Nu este nimic sexi daca injuri, exista o diferenta in a vorbi murdar in pat.

 

Citeste si...  Percheziţii în Olt, la o grupare care a sechestrat 11 tinere şi le-a obligat să se prostitueze