Ştefan Bănică a terminat duminica aceasta tradiţionalele sale concerte de Crăciun. După ce sâmbătă a susţinut două, unul după altul, duminică a repetat experienţa, după care a fugit la galele live “X-Factor”! Solistul şi-a încântat fanii, ca de fiecare dată, însă una dintre surprize a emoţionat întreaga sală.

Cele trei concerte susţinute la Sala Palatului de Ştefan Bănică (50 de ani), pe 16 şi pe 17 decembrie, au adus peste 12.000 de fani în public. Admiratorii solistului au fost martorii unui spectacol senzaţional de lumini şi multă muzică bună. Şi de data aceasta, cântăreţul actor i-a surprins pe fani, după ce în urmă cu câţiva ani a reuşit, cu ajutorul tehnicii, să facă un duet cu tatăl său, regretatul actor Ştefan Bănică Senior, pentru piesa “Cum am ajuns să te iubesc”. De data aceasta, Ştefan Bănica i-a adus un omagiu Stelei Popescu, care ne-a părăsit pe 23 noiembrie, anul acesta.

Citeste si...  La Bâlea lac a nins ,stratul de zapada măsoară 13 centimetri

Momentul emoţionant dedicat Stelei Popescu, pe scena de la Sala Palatului

Ştefan a cântat în concertele sale “Îmi acordaţi un dans”, melodie pe care o cânta tatăl său împreună cu regretata Stela. Toată sala s-a ridicat în picioare şi a cântat împreună cu solistul, care astfel a adus un omagiu regretatei actriţe, pe care a iubit-o o ţară întraegă. Mai mult, o fotografie veche, din tinereţe, de-a actriţei, a apărut pe un ecran în spatele solistului, iar apaluzele au fost furtunoase. Duminică seara, pentru că avea concert, solistul a trebuit să fie înlocuit în juriul de la “X-Factor”. Astfel, ca şi în alţi ani, locul lui Ştefan Bănică în juriu, alături de Horia Brenciu, Delia şi Carla’s Dream, a fost luat de Crina Mardare, profesoara de canto a elevilor de la „X-Factor”. Solistul a ajuns la platou, după concert, la ora 22.50.