Dani Oţil (33 de ani) are toate motivele din lume să se mândrească! Are o iubită după care întorc capul toţi bărbaţii şi care, la 44 de ani, e mai fâşneaţă decât orice puştoaică. Mihaela Rădulescu a făcut furori, ieri, când a apărut la un maraton organizat în scop caritabil, cu pantaloni mulaţi, ce-i scoteau fesele în evidenţă.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au dat din picioare, ieri, la maratonul Wings for Life World Run şi au făcut- o bine, căci amândoi au alergat destul de mult. Diva a ieşit din cursă după ce a parcurs 8,42 de kilometri, iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 şi-a întrecut recordul propus acasă, alergând 20,68 km.

Înainte de a porni în cursă alături de zeci de alţi participanţi, Mihaela şi Dani s-au îmbrăţişat în cortul VIP, şi-au urat succes, apoi au pornit spre linia de start. Îmbrăţişările şi sărutările de la început se pare că i-au purtat noroc lui Dani, căci el a avut spor la alergat. Însă, Mihaela a ieşit din cursă fără să îşi atingă obiectivul.

“Eu şi Dani ne-am propus acasă să ajungem la 10 km. Sunt mulţumită de rezultatul meu pentru că nu sunt sportiv profesionist”, a spus Mihaela la terminarea concursului.

Imediat după ce a aflat rezultatul iubitului ei, Dani, Mihaela a exclamat: “Sunt mândră de el! Ştiu eu ce mi-am luat acasă! Dani e de cursă lungă!”.

Iar răsplata prezentatorului de la Antena 1 a fost pe măsură. Imediat ce a revenit în cortul VIP, Oţil a fost primit cu braţele deschise şi cu sărutări de vedeta stabilită la Monaco. Gesturile lor contrazic zvonurile din ultima vreme, conform cărora în cuplu ar fi apărut plictiseala şi animozitatea.

Citeste si...
S-a aflat! Uite cîte operații are Mihaela Rădulescu