Nu o interesează deloc să ţină dietă înainte de nuntă!

 kim-fund

Kim Kardashian si Kanye West se vor casatori sambata viitoare, iar ceremonia va avea loc cel mai probabil la un castel din Florenta, care a fost inchiriat pentru suma de 400.000 de dolari. Inainte de nunta, Kim si Kanye au ajuns deja la Paris, acolo unde duminica Kim s-a delectat cu inghetata semn ca nu tine deloc regim inainte de ziua cea mare.

kim03

Kim Kardashian si Kanye West se pregatesc de nunta, iar zvonurile cu privire la locatia evenimentului sunt contradictorii. Daca sambata aparea informatia ca cei doi vor face nunta la Florenta la Forte Belvedere, palat inchiriat cu 400.000 de dolari, iata ca TMZ sustine ca petrecerea de dupa nunta va avea loc la Florenta, iar ceremonia se va desfasura tocmai la Castelul de la Versailles.

kim4

Cert este ca celebrul cuplu a ajuns la Paris, iar duminica au fost fotografiati plimbandu-se pe Champs Elysee. Semn ca nu tine deloc dieta inainte de nunta, Kim si-a cumparat o inghetata si a defilat cu ea in fata paparazzilor.

Alte surse informeaza ca rapperul si vedeta de reality-show urmeaza sa organizeze o receptie la Paris pentru 300 de oaspeti vineri seara, iar apoi toata lumea va lua avionul pentru a zbura la Florenta, acolo unde evenimentul se va desfasura la Forte Belvedere, iar la petrecere sunt asteptati in jur de 1000 de persoane.

Citeste si...
Cura de slabire pe baza de bere ! Argumente în favoarea ei