Loredana Popescu face furori cu imaginea ei, de la pupitrul Money News

poza_2_13_812bc47222

Tânără, frumoasă şi inteligentă. Loredana Popescu este noua imagine a ştirilor The Money Channel, prezentatoarea jurnalului Money News.

loredana_popescu_2

Loredana (25 de ani) şi-a certificat atributele fizice odată cu participarea la Miss Universe Romania în 2009, unde a ajuns printre finaliste. Totodată atunci şi-a mărturisit pasiunea pentru televiziune. „Slujba de vis pentru mine ar fi prezentator TV. Doresc să devin un jurnalist apreciat care să informeze publicul corect fără a face apel la senzaţional acolo unde el nu există în realitate”, mărturisea încă de pe atunci viitoarea prezentatoare tv.

poza_4_09_06d02eb482

Sârguincioasă şi perseverentă, absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, Loredana Popescu şi-a urmat visul şi a început o promiţătoare carieră în televiziune.

poza_5_08_3b6faef004

După ce a mai cochetat cu postul de prezentator tv la o altă televiziune, Loredana Popescu trece la pupitrul jurnalului Money News la The Money Channel. Figura plăcută şi prietenoasă a Loredanei face să pară altfel ştirile rigide despre cele mai importante evenimente economice şi politice cu impact financiar petrecute în România şi în străinătate. (I.G.)

 

Citeste si...  Avocatul Cătălin Dancu: PINALTI a căzut ca PROSTUL, e ageamiu total. Pot urma şi alte REŢINERI răsunătoare