Loredana Popescu face furori cu imaginea ei, de la pupitrul Money News

poza_2_13_812bc47222

Tânără, frumoasă şi inteligentă. Loredana Popescu este noua imagine a ştirilor The Money Channel, prezentatoarea jurnalului Money News.

loredana_popescu_2

Loredana (25 de ani) şi-a certificat atributele fizice odată cu participarea la Miss Universe Romania în 2009, unde a ajuns printre finaliste. Totodată atunci şi-a mărturisit pasiunea pentru televiziune. „Slujba de vis pentru mine ar fi prezentator TV. Doresc să devin un jurnalist apreciat care să informeze publicul corect fără a face apel la senzaţional acolo unde el nu există în realitate”, mărturisea încă de pe atunci viitoarea prezentatoare tv.

poza_4_09_06d02eb482

Sârguincioasă şi perseverentă, absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, Loredana Popescu şi-a urmat visul şi a început o promiţătoare carieră în televiziune.

poza_5_08_3b6faef004

După ce a mai cochetat cu postul de prezentator tv la o altă televiziune, Loredana Popescu trece la pupitrul jurnalului Money News la The Money Channel. Figura plăcută şi prietenoasă a Loredanei face să pară altfel ştirile rigide despre cele mai importante evenimente economice şi politice cu impact financiar petrecute în România şi în străinătate. (I.G.)

 

Citeste si...  Sexy inginerul din România îşi arată muşchii fetelor din străinătate