E discret cu viaţa personală, dar zilele trecute Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a oferit un adevărat recital, dar nu de muzică, ci de portrete de familie. Artistul şi-a distrat familia la piscină, iar cei doi băieţi ai săi s-au simţit în centrul atenţiei.

Pe Bogdan Mihai Marin nu îl veyi prea des în astfel de ipostaze. Artistul de la Proconsul îşi ţine familia departe de ochii curioşilor, dar recent solistul a făcut un adevărat spectacol la piscină. A mers cu Loredana, soţia lui, şi cei doi băieţi ai lor, şi s-au distrat pe cinste. Artistul şi-a ajutat copiii să înoate, să se scufunde, să sară în piscină şi le-a făcut toate poftele. Distracţia s-a întins pe câteva ore bune, timp în care nimeni nu a simţit cum a zburat timpul. 

Citeste si...
Declaratii in premiera ale fostului ginerele al Presedintelui Traian Basescu, Bodo

Bodo şi Loredana au definitivat procedurile de adopţie pentru micuţii pe care i-a luat în grijă în urmă cu doi ani şi de atunci şi-au găsit liniştea. 

“Avem doi băieţi adoptaţi. Sunt fraţi şi ne-au făcut să ne simţim cu adevărat fericiţi şi împliniţi”, ne povestea Bodo în trecut.

Copiii au 5  şi respectiv 6 ani şi cresc în casa artistului de 4 ani şi jumătate.