Andreea are probleme de nu mai are somn la ora 3.00?

Andreea Marin

Andreea Marin este o prezenţă destul de frecventă pe site-urile de socializare, unde îşi ţine fanii la curent cu activităţile sale. Fie zi sau noapte, vedeta intră pe Facebook şi postează aici mesaje către prietenii virtuali. La fel s-a întâmplat şi în această dimineaţă, la ora 3.00, când, nerăbdătoare să le spună despre noul ei proiect, a publicat ceva despre acest lucru.

Andreea Marin se pare că nu prea a dormit azi-noapte. Nu de alta, dar, în timp ce majoritatea dintre noi eram cufundaţi în lumea viselor, „Zâna” stătea în faţa calculatorului şi posta pe Facebook informaţii despre cel mai recent proiect al ei.

Andreea

Este vorba despre volumul „Cutiuţa muzicală”, proiect din care se pare că face parte şi bruneta. Aceasta a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în studioul de înregistrări, citind un text de pe o foaie!

„Cutiuţa muzicală 10″ se va naşte în curând! Fii din nou copil!”, a scris Andreea pe contul ei de Facebook, mesaj postat în această dimineaţă la ora 3.00.

 

Citeste si...  Bombă! Mircea Badea pierde un alt proces şi trebuie să plătească mii de euro!