Presupunand ca ai prinde pestisorul auriu si i-ai cere sa schimbe ceva la tine ca sa fii mai sexy, ce ai schimba? Sanii, fundul, talia, coapsele?

femei-sexy-problemesex.ro-foter_com-560x290

Iata ce considera barbatii sexy, in opinia femeilor chestionate pe site-ul Magazine4realmen.com. Esti de acord cu ele?

 

1. Femeile aranjate

“Cred ca femeile ar trebui sa arate intotdeauna perfect. Nu trebuie neaparat sa nu iasa afara din casa nemachiate, insa imagineaza-ti ce va crede despre tine barbatul visurilor tale daca te-ar vedea prima data trecand pe langa el cu parul nespalat si nearanjat de o saptamana”, este de parere Monica.

 

2. Tonusul muscular

“O femeie trebuie sa faca zilnic exercitii fizice. Miscarea tonifiaza muschii, iar muschii tonifiati sunt foarte sexy. Barbatii sunt atrasi de femeile in forma”, este de parere Ilona.

 

3. Spontaneitatea

“Barbatii iubesc surprizele. Fii spontana si asteapta-ti iubitul cu o coafura noua, in lenjerie intima noua. Nu are cum sa nu-i placa”, sfatuieste Grazina.

4. Respectul de sine

“Fetelor, fiti distinse si respectati-va pe voi insiva. In cluburi, barbatii chiar nu apreciaza femeile dezbracate care arata tot”, este parerea Vilijei.

 

5. Sexualitatea

“O femeie n-ar trebui sa se rusineze sa-si manifeste sexualitatea. Sa-si dezvaluie decent piciorul frumos, sanii, sa se coafeze, sa se epileze, sa-si faca manichiura, pedichiura”, spune Dalia.

“Cred ca barbatii nu raman indiferenti la hainele mulate sexy pe talie si pe solduri”, crede si Irmina.

 

6. Sa nu fumeze

“Pentru barbati, inamicul frumusetii este o gura care miroase a scrumiera”, este de parere Sandra.

 

7. Femeile vorbarete

“Barbatilor le plac femeile care au ceva de spus. Credeti ca se uita cineva la o femeie care sta pitita intr-un colt si care se teme sa scoata doua vorbe?! O femeie sociabila topeste pe loc inima unui barbat”, crede Milda.

Citeste si...  Sore pregăteşte o surpriză de proporţii pentru fanii!