Indiferent de evenimentul pe care îl organizați, nu trebuie să uitați cât de importante sunt băuturile. Iată ce băuturi se pot servi la diverse evenimente corporative. 

Băutura necesară și aproape indispensabilă

La niciun eveniment corporativ, indiferent de tipul său, apa nu poate lipsi, mai ales în cazul forumurilor și al atelierelor în care toți participanții trebuie să participe și să vorbească foarte mult. De asemenea, la sărbători este important să existe apă, astfel încât cei care beau diferite băuturi să poată reduce intensitatea efectelor alcoolului (deși acesta nu este recomandat în cantități mari). Așadar, prima băutură indispensabilă la orice eveniment este: Apa.

Alegeți băutura în funcție de tipul evenimentului

Fiecare eveniment are propriile caracteristici și, prin urmare, propriile nevoi în ceea ce privește băuturile, deoarece, de exemplu, nu ar trebui să oferiți băuturi alcoolice la simpozioane sau conferințe, fiindcă ideea este de a menține participanții cât mai activi și mai atenți pentru a recepționa ideile celui care vorbește.

De asemenea, nu puteți oferi doar apă minerală sau sucuri la evenimente tip cocktail, oaspeții dorindu-și în majoritatea cazurilor să bea diverse băuturi. În aceste cazuri cel mai bine este să verificați lista de oaspeți, să vă dați seama care ar putea fi preferințele lor și să le oferiți diferite tipuri de băuturi pentru a avea posibilitatea să aleagă ce le place.

Băuturi pentru sărbătorile din cadrul companiei

Dacă vreți să organizați o petrecere pentru a sărbători ceva ( sfârșitul anului, promovare, aniversarea companiei, inaugurare etc.), atunci ar trebui să stabiliți când să aibă loc, locația, condițiile meteorologice și caracteristicile petrecerii. Dacă intenția dvs. este ca participanții să și danseze, atunci aceasta va implica un alt tip de băutură.

La multe petreceri din cadrul companiei, mai ales în sezonul cald, există o mulțime de bere, dar această băutură nu poate fi considerată foarte rafinată. Puteți, de asemenea, să oferiți cocktail-uri, cu avantajul că le puteți pregăti și fără alcool, astfel încât veți avea opțiuni, atât pentru cei care doresc să bea alcool, cât și pentru cei care preferă să nu bea alcool.

Plăcerea stă în varietate

Încercați să puneți la dispoziție o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește băuturile, astfel încât să puteți satisface gusturile tuturor oaspeților dvs. Dar amintiți-vă că dintre băuturi, nu trebuie să lipsească niciodată apă, de preferință îmbuteliată, pentru ca toată lumea să bea din propria sticlă. Igiena este întotdeauna foarte importantă.

Citeste si...  Scapa de punctele negre cu ajutorul mastilor naturale!

Lista de băuturi poate începe cu apa care este indispensabilă, și continua cu sucuri, băuturi răcoritoare, cocktail-uri fără alcool, cocktailuri cu conținut scăzut de alcool, cocktail-uri cu conținut mare de alcool, până când ajungeți la șampanie sau whisky (acestea sunt întotdeauna perfecte pentru sărbătorile formale și elegante).

Băuturi fierbinți la evenimentele dvs.

Atunci când evenimentul este în timpul iernii, oaspeții se vor bucura mult dacă li se va oferi o băutură caldă, astfel încât vă puteți gândi, de asemenea, la o varietate de băuturi pe lângă clasicul ceai. Puteți oferi cafea sau ciocolată fierbinte, aceastea pot da petrecerii o notă de eleganță și distincție sărbătorii dvs.

Un bun exemplu de o băutură fierbinte și elegantă, potrivită la un eveniment corporativ este un Brulot ( un cocktail de cafea neagră cu coniac), căruia i se dă foc și se lasă să ardă un pic pentru a-i da un gust aparte. Acest cocktail este rafinat și foarte elegant, deși trebuie să fiți foarte atenți, deoarece are un conținut ridicat de alcool.

Puteți include, de asemenea, ca o opțiune fără alcool, un Chai Latte, care este unceai tradițional Chai, dar puteți adăuga doar jumătate apă, iar restul îl completați cu aburi de lapte. Pentru a-l îndulci puteți folosi zahăr sau miere de albine, în funcție de gust. Este ideal pentru evenimentele din zi sau în primele ore ale după-amiezii.

Succesul oricărui eveniment corporativ stă într-o bună organizare, iar o bună organizare include fără îndoială oferirea de băuturi de calitate, iar atunci când vorbim despre calitate nu vorbim doar despre băuturile cele mai scumpe, vorbim despre băuturile disponibile la eveniment și varietatea de care se pot bucura oaspeții.

Din acest motiv, având în vedere că ne aflăm în plin sezon de vară, dacă organizați o petrecere de genul aceasta, pe lângă celelalte băuturi puteți lua în calcul cidrul.

De asemenea, treceți pe lista de băuturi și o sticlă de rom sau chiar mai multe. Petrecere frumoasă vă dorim!