Fanii se pot întreba dacă minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită. Recent, proaspăta soţie a lui Florin Pastramă a atacat-o pe fosta iubită a acestuia, Raluca Podea. „Cu ce te ocupi, miss Raluca Podea? Din ce te întreții de îți permiți să vorbești la adresa mea? Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani”, a spus Brigitte. “În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două business-uri: Magic Castle București, unde sunt asociat unic, și o firmă de logistică și avocatură, cu care, daca îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată. Și pe litoral, la Mamaia, dețin un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000 €”, a încheiat Brigitte.

Brigitte Pastramă se laudă cu proprietăţile din Timişoara, dar, se pare, acestea nu se mai află în portofoliul ei. Despre restaurantul Maestro, presa relata, încă din 2007, că a fost înstrăinat. „Abia eliberată din închisoarea de maximă siguranţă din Timişoara, unde a ispăşit o condamnare de trei ani şi jumătate pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi instigare la tâlhărie, manechinul Brigitte Sfăt a început să-şi vânda o parte din averea moştenită după moartea soţului ei, Octavian Sfăt. Prima proprietate înstrăinată definitiv a fost restaurantul Maestro, aflat într-o zonă ultracentrală, în imediata vecinătate a Pieţei Operei, care a fost achiziţionat de fratele unuia dintre oamenii de afaceri timişoreni de origine siriană, acuzaţi de fraudarea statului cu milioane de euro. Este vorba despre Suhel Hamati, fratele mai celebrului Basel Hamati, care a şi început transformarea unuia dintre localurile de lux din orasul de pe Bega într-un restaurant cu specific libanez. „Domnul Hamati a cumpărat tot ce ţinea de Maestro, iar vechiul proprietar nu mai are nici o acţiune la noua societate comercială”.

Citeste si...  Alina Vidican și-a tunat sânii în speranța că-l va recuceri pe Cristi Borcea

Minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită: „Clubul Discoland a fost vândut la fel de repede, pe bani mulţi”
Oamenii se pot întreba dacă minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită. În 2011, Adevărul scria un articol al cărui titlu este „Imperiul pierdut de „deţinuta Playboy” Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase: localuri de lux în centrul Timişoarei” şi a dezvăluit: “Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a reuşit să rămână fără averile primite moştenire de la primul ei soţ. Dintr-o femeie de afaceri cu restaurante şi cluburi de lux, timişoreanca a ajuns să deţină în prezent doar un salon de frumuseţe. De îndată ce a fost eliberată din închisoare, după o condamnare la mai mulţi ani de detenţie, Brigitte Sfăt a decis să renunţe la statutul de femeie de afaceri. După moartea primului ei soţ, timişoreanca a ajuns să moştenească un club de lux în centrul oraşului – Discoland, precum şi un restaurant ce era alegerea bogătaşilor Timişoarei – restaurantul Maestro. Pe lângă cele două locaţii, timişoreanca a primit şi o serie de active la afaceri profitabile, dar a decis să le lichideze. Următorul pas făcut de Brigitte Sfăt a fost să vândă restaurantul din centrul oraşului, iar surse din rândul oamenilor de afaceri spun că tranzacţia se situează la câteva sute de mii de euro. Şi clubul Discoland a fost vândut la fel de repede, pe bani mulţi”. Aşadar, restaurantul şi clubul din Timişoara, pe care Brigitte susţine că le deţine, au fost înstrăinate de ani buni.

loading...