După ce a renunțat la Adidas, Simona Halep a jucat o perioadă cu echipament neinscripționat. Acum are un nou sponsor puternic și ințelegerea financiară o avantajează. După ce a bătut palma cu Nike, jucătoarea a declarat 

Simona Halep (26 de ani, 2 WTA) a plecat, luni, spre Qatar, acolo unde va participa la turneul de la Doha, în care va debuta direct în turul al doilea, miercuri. La puţin timp după ce a confirmat că s-a înţeles cu Nike, constănţeanca s-a declarat mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii.

Fostul lider mondial a bătut palma cu Nike pentru un contract care-i va aduce aproximativ două milioane de dolari în fiecare dintre următoarele patru sezoane, iar acum se felicită pentru decizie, mai ales că reţeta financiară e superioară înţelegerii cu Adidas.

„Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii”, a spus Halep, luni, la plecarea spre Doha

Citeste si...  Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

„Just do it (n.r. – fă-o pur şi simplu) – I just did it (n.r. – tocmai am făcut-o)”, a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane „just do it”