Şoc! Iulia Albu, cu pene pe cap şi mânjită cu ruj, aşa s-a prezentat la o televiziune!

iulia-albu-ruj-pe-fata2

Iulia Albu şi-a propus din nou să şocheze. A apărut la o emisiune de noapte purtând pene pe cap şi şi-a dat cu ruj doar pe o jumătate de gură. Fashion editorul susţine că a avut o apariţie “studiată”.

iulia-albu-ruj-pe-fata1

Aseară, Iulia Albu şi-a făcut din nou o apariţie controversată. E un pic ciudat pentru cineva care este invitat să comenteze tocmai ce poartă alte vedete din showbiz. Cum ar putea să ţină cont cineva de părerile ei, dacă Iulia apare în halul ăsta?! A purtat pene pe cap, subliniind că nu sunt prelevate de la celebra ei înaripată, LouLou. Iar rujul a fost întins doar pe o jumătate de gură, întinzându-l pe faţă.

Despre acest look, fashion editorul spune că a fost atent studiat, menţionând în glumă că nu a fost victima violenţei vedetelor pe care le-a criticat de curând. “Nu m-a bătut Andreea Bălan, nici Ruby, după ce le-am criticat data trecută”, a spus Iulia Albu.

iulia-albu-porc

Pentru ca apariţia să fie şi mai controversată, Iulia şi-a accesorizat căţelul, pe buldogul Porc, cu un lanţ auriu Roberto Cavalli. (I.G.)

 

Citeste si...
Mioara Roman nu va fi dată afară din locuință: "N-am unde să mă duc, nu mai am nicio casă"