Jennifer Lopez, considerata ani la rand drept una dintre cele mai sexy femei din lume, a fost „bombardată” cu confetti, marţi după-amiază, în Aeroportul Internaţional din Los Angeles (LAX), informează site-ul billboard.com.

jennifer-lopez

Incidentul s-a produs în timp ce artista americană se afla în holul principal al aeroportului şi a fost organizat de Richie the Barber, un cunoscut autor de farse în Statele Unite. Richie le-a „bombardat” cu confetti şi pe surorile Khloe şi Kourtney Kardashian, în aprilie 2014, în momentul în care cele două vedete de reality show ieşeau dintr-un magazin din West Hollywood. În urma acelui incident, Khloe şi Kourtney Kardashian au depus pe numele autorului de farse o plângere oficială în care l-au acuzat pe acesta de comiterea unei agresiuni. 
 
În schimb, Jennifer Lopez, inzestrata cu mai mult umor, nu a părut prea afectată de acest incident dar,  aşa cum se poate vedea în câteva fotografii publicate pe internet la doar câteva minute după ce a fost „bombardată” cu confetti, nici ea nu a parut prea  încântată de această farsă. Jennifer Lopez, care va implini 46 de ani pe 24 iulie anul acesta, este mama a doi copii gemeni, un baietel (Max) si o fetita (Emme), nascuti din casnicia sa cu celebrul Marc Anthony. 
Citeste si...
Gata? Lavinia s-a mutat acasă la Ştefan Bănică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.