Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) îi cere în mod public şefului IPJ Braşov, chestorul Ioan Aron, să îşi dea demisia: „Această solicitare are ca bază cazul, intens mediatizat, al colegului nostru Marian Godină și care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliție în ultima perioadă.

Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru și, prin diverse abuzuri, încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni”.

De asemenea, SNAP mai susţine faptul că şeful poliţiei Braşov a comis abuzuri şi asupra studenţilor Universităţii Transilvania:

„Acesta nu este singurul incident petrecut la IPJ Brașov, județ în care a existat agent de poliție cu 114 atribuții în fișa postului, polițiștii rutieri au fost cercetați, suspendați sau chiar condamnați pe nedrept din cauza șefului Poliției Rutiere. În campusul universitar Brașov, șeful poliției si-a permis, împreună cu administratorul, să monteze camere de supraveghere video și micofoane, să urmarească studenții fără drept și chiar să exercite presiuni asupra unor studente, pe baza inregistrărilor”, precizează SNAP.

Citeste si...
Marian Godină: Lupul moralist !

Mingea este totuși în terenul ministrului Petre Tobă, căci e de presupus că, dacă acesta nu-l cheamă la raport pe șeful IPJ Brașov, cel din urmă nu va simți nevoia să execute ceea ce comandă un sindicat, fie el și Sindicatul Național al Agenților de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.