Un copil în vârstă de doi ani, din Vaslui, a murit strivit de aragaz. Băieţelul a tras de uşa cuptorului, iar aragazul aflat pe un suport metalic s-a prăbuşit peste el. Copilul a fost descoperit inconştient de sora lui, cu câţiva ani mai mare, dar medicii nu au mai reuşit să-l salveze.

ambulanta_bun_37118200

Un copil în vârstă de doi ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a murit strivit de un aragaz care a căzut peste el.

Copilul, lăsat fără supraveghere în casă în timp ce mama era afara cu treburi gospodăreşti, a tras de uşa cuptorului şi, fiindcă aragazul se afla pe un cadru metalic şi nu era bine stabilizat, a căzut peste el, provocându-i leziuni care au cauzat decesul.

‘Copilul a fost găsit de o soră, în vârstă de şapte ani, care şi-a alertat imediat mama. Femeia a apelat numărul de urgenţă 112, un echipaj medical s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, însă, din păcate, la momentul sosirii ambulanţei, copilul era deja decedat’, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Citeste si...
„Am decis să facem SEX zilnic, timp de un AN”!