Caz şocant în judeţul Bistriţa-Năsăud! Un bărbat de 40 de ani, din comuna Dumitra, a fost arestat, sâmbătă. Bărbatul este acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani, de mai multe ori pe parcursul ultimilor nouă ani, potrivit Mediafax.

Judecătoria Năsăud a emis sambătă pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, după ce acesta a fost acuzat că şi-a violat fiica vârsta de 14 ani, în repetate rânduri.

Surse judiciare au declarat că sesizarea a fost depusă vineri de fiica de 14 ani şi de mama acesteia, copila povestindu-le anchetatorilor că este violată încă de la vârsta de cinci ani şi că nimeni nu a luat măsuri până ieri.

Citeste si...
Furt de un milion de lire sterline. Toaleta din aur din Palatul Blenheim a fost furată

Bărbatul şi-a recunoscut faptele. Conform surselor citate, acesta şi-a violat fiica încă de când aceasta avea cinci ani, mama nefiind străină de situaţia aceasta.

Cei doi au împreună patru copii, fata de 14 ani fiind cea mai mare.

În acest caz s-a autosesizat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud care a declanşat o anchetă pentru a stabili dacă vor rămâne în continuare copiii în grija mamei sau vor fi preluaţi în plasament.