O fetiţă de 11 ani din America a recurs la un gest bizar pentru a se întâlni cu un băiat pe care îl cunoscuse cu câţiva ani în urmă într-o vacanţă.

romantic_boy_girl_holding_hands_1920x1080_05039500

Alexis Waller, o copilă de 11 ani din Arkansas, le-a lăsat părinţilor un bilet de adio, în care le-a spus că a fugit de acasă, ca apoi să îi fure bunicii suma de 10.000 de dolari, potrivit Mirror.

Ulterior, ea s-a urcat într-un taxi şi i-a spus şoferului că trebuie să ajungă în Jacksonville, Florida, un oraş aflat la 1.300 de kilometri distanţă. Bărbatul nu a pus foarte multe întrebări, însă i-a cerut jumătate din banii pentru cursa respectivă în avans, suma de 1.000 de dolari, ca apoi restul să îi primească la destinaţie.

girls-800-mile-taxi-ride_35444000

Cu toate acestea, cursa a fost încheiată mai devreme după ce poliţia a luat urma apelului telefonic al minorei şi l-a sunat pe taximetrist, ordonându-i acestuia să se oprească. Într-un final, prăinţii micuţei îndrăgostite au venit şi au luat-o acasă. Inedit este faptul că nimeni nu a realizat că Alexis lipseşte decât în momentul în care au intrat în camera ei să o trezească pentru a merge la şcoală.

„Şoferul nu m-a întrebat nimic, doar i-am zis unde vreau să ajung şi i-am spus că am banii. Sunt fericită că am fost găsită. Ştiam că am făcut o greşeală după o vreme şi nu aveam un telefon”, a declarat fetiţa.

Citeste si...
Incredibil! În prag de divorţ, Alina Puşcaş prinsă că sărută un alt bărbat!