Catrinel Sandu a ajuns în urmă cu câteva zile de urgență la spital, după ce a acuzat dureri în zona abdominală și în cea a spatelui. Pentru că avea o stare generală de „rău”, care s-a extins pe o perioadă destul de îndelungată, doctorii au decis să o pună pe vedetă imediat pe perfuzii, iar ulterior au stabilit și cauza problemelor: apendicită acută. Operația a decurs bine, iar starea lui Catrinel este una bună în prezent. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, fosta prezentatoare TV a povestit modul în care a decurs intervenția chirurgicală.

Catrinel Sandu a povestit cu lux de amănunte despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de curând. Fiind nevoită să fie operată de urgență, vedeta a explicat cum a decurs intervenția și decurge recuperarea post-operatorie. Aceasta a specificat că s-a simțit foarte rău câteva zile, iar neștiind din prima care este cauza acestei stări, a luat medicamente pentru alte afecțiuni pe care credea că le are. 

„Încă mai avem fire, n-am scăpat. Viața bate fillmul, nu m-aș fi așteptat la chestia asta niciodată. Uitându-mă în spate, trecând o săptămână de la operație, stau și mă gândesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu și domnului doctor, că dacă nu era el nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine. Pentru că totul a început așa dintr-o nebunie. M-am simțit foarte rău, am ajuns la urgență. Rău în sensul de dureri de stomac, dureri de spate, toată lumea avea impresia că am o infecție urinară. Și am tot fost tratată de stomac și de rinichi, la un moment dat. Aveam o stare de rău generală, pe care nu puteam să mi-o descriu: vomă, dureri de cap, tot felul de lucruri ciudate. Au durat cam patru-cinci zile toate stările astea, timp în care am ajuns la urgențe, pe perfuzii”, a explicat Catrinel. 

„Am ajuns la doctor, mi-a făcut o ecografie abdominală, mi-a spus că la rinichi nu este nimic care să îmi dea de bănuit. Mi-a făcut și niște procedee. Și m-a apăsat și mi-a spus că am o apendicită acută și că trebuie să iau antibiotice, să vedem cum evoluează. S-a dat totul peste cap, pentru că eu trebuia să plec. Apendicul meu coborâse undeva aproape de ovarul drept, era foarte ascuns, destul de mare și dacă aș fi ajuns, Doamne ferește, la peritonită sau alte lucruri, nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. Toată lumea s-ar fi gândit că am o problemă cu ovarele, o altă zonă ar fi tăiat prima dată, până să descopere unde se afla inamicul ascuns de fapt. E o boală înșelătoare.Nouă zile am stat numai pe perfuzii..Greu, dar a trecut. E bine că am dat de un om extraordinar, care și-a făcut meseria cu dăruire. Am rămas foarte plăcut impresionată de cum am fost tratată”, a mai adăugat vedeta. 

Citeste si...  Cum va vota Firea la referendumul privind familia tradiţională