Ana are grijă să-şi ia partea leului după umilinţa divorţului!

alex-velea-ana1

Alex Velea si sotia lui, Ana, au inceput procedurile de divort la notar. Conform intelegerii celor doi, Ana a primit deja 30.000 de euro, iar, dupa pronuntarea divortului, va mai incasa alti 20.000 de euro.

Dupa cateva luni in care au stat separati, el fiind implicat intr-o relatie mult mediatizata cu Antonia, Alex Velea si sotia lui Ana vor divorta, in final, cat de curand.

Cei doi au inceput procedurile legale pentru a desface casatoria la notar si s-au inteles chiar si la aspectul financiar. Artistul se pare că ia virat sotiei sale deja 30.000 de euro in cont, urmand ca atunci cand se va pronunta divortul sa ii mai vireze alti 20.000 de euro.

alex-velea-antonia-12

Astfel se face ca in final Ana se va vedea mai bogata cu 50.000 de euro, bani pe care ii va putea folosi pentru a-si achizitiona o garsoniera nou nouta. Daca ar fi divortat la judecatorie, probabil partajul ar fi asigurat alte bunuri, implicit apartamentul in care cei doi au locuit in ultimii ani.

Despartirea de Alex Velea a tulburat-o indeajuns de mult pe tanara mulatra incat sa nu mai dea randament la facultate. Mulatra este studenta in anul 4 la Medicina si isi doreste sa devina nutritionist.

La exemenele recente, ea s-a ales insa cu note mici, de 4, 5 si 6. Si asta in conditiile in care, inainte sa apara neintelegerile in casnicie, avea un randament bun, si chiar terminase ASE-ul cu brio si un master de Stiinte Economice cu 8.6.

Citeste si...  Apple nu se aştepta la aşa ceva!