Printul William si ducesa Kate Middleton cheltuiesc o avere anual pentru a fi la inaltimea pozitiei lor, arata un raport realizat de agentia imobiliara responsabila de proprietatile lui Charles.

 

Kate-Middleton-3

Potrivit acestuia, mostenitorul tronului Regatului Unit a cheltuit anul acesta aproximativ 31 de milioane de dolari. Datele arata ca doar costul garderobelor oficiale ale celor trei, ale membrilor staff-ului lor si al calatoriilor a fost de 4.6 milioane de dolari. In aceasta suma nu intra cheltuielile cu resedinta de la Anmer Hall si nici plata salariilor bonelor sau menajerelor.

Aceasta suma nu include, insa, renovarea sau orice alt fel de cheltuieli necesare la resedinta Anmer Hall, casa de la tara detinuta de William si Kate, cei doi ocupandu-se singuri de acest lucru. De asemenea, o mare parte din bani se duce pe excursii precum calatoriile lui William in Japonia si China (109.000 de dolari numai costurile zborurilor) si vizita printului si a sotiei sale la New York in decembrie, anul trecut, estimata la 26.000 de dolari.

Citeste si...
La 44 de ani, Bethenny Frankel - femeie de afaceri si vedeta de reality show - le inspira pe americance sa duca un stil de viata sanatos.

Printul Harry nu este nici el cumpatat. Astfel ca pentru excursiile sale in tari precum Brazilia sau Chile a cheltuit in jur de 135.000 de dolari.

Pe 5 iulie, Marea Britanie va avea parte de un nou eveniment special: va fi botezata micuta printesa Charlotte Elizabteh Diana, nascuta pe 2 mai anul acesta, cel de-al doilea copil al lui William si Kate. In mod cert, pentru acest moment se fac deja cheltuieli uriase….pentru ca e vorba despre botezul unei printese.

10476489_789910911086754_5834367043212972869_n