Bote: „Am fost iubit şi am iubit alte femei mult mai profund”

61391368

 Aseară, cu doar o zi înainte de nunta Biancăi Drăguşanu, cel care a făcut-o celebră. a recunoscut, în sfârşit, că blonda de atunci nu a fost marea lui iubire. Cătălin Botezatu a spus că nu va merge la nunta Biancăi, dar şi că vedeta nu este singura femeie care a iubit-o.

Mai mult, deşi în trecut spunea că se numără printre cele mai speciale femei din viaţa lui, Bote a dat cărţile pe faţă a mărturisit că sunt multe alte doamne care şi-au lăsat adânc amprenta în sufletul său.

61391229

„Sunt multe femei pe care le-am iubit cu pasiune. Cu mai multă dăruire decât am iubit-o pe Bianca. A fost o poveste frumoasă, dar nu aşa intensă. Am fost iubit şi am iubit alte femei mult mai profund”, a spus Bote la România TV.

Nimeni nu se aştepta ca Bote să declare acest lucru chiar cu o zi inainte de nunta Biancăi cu Victor Slav, mai ales că designerul a susţinut mereu că a iubit-o enorm pe roşcată. Până la urmă se dovedeşte că pentru Bote nu a fost decât o strategie pentru a ţine atenţia opiniei publice trează cu privire la viaţa lui sexuală. (I.G.)

 

Citeste si...
5 pozitii pentru a incepe noul an in forta.