Deși este încă un bărbat de succes, cu o carieră strălucită în lumea modei, are o familie iubitoare și prieteni pe care se poate baza, Cătălin Botezatu nu se simte un om fericit. Fostul manechin a mărturisit că dincolo de bani și oamenii pe care-i are lângă el, viața sa este un vid.

Pe 31 decembrie 2017, Cătălin Botezatu a fost invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri de viață”, de la Antena 3, unde a vorbit cu sinceritate și fără rezerve despre personalitatea sa, dar nu și-a ascuns nici nemulțumirile legate de felul în care se prezintă tânăra generație. Deși iubește meseria pe care a practicat-o cu succes încă de pe vremea lui Ceaușescu, Cătălin Botezatu mărturisește că este o profesie care te distruge lent.

„Deși sunt înconjurat de familie, de prieteni mulți, restul e vid. Am înțeles că trebuie să plătesc un preț pentru asta, din păcate. Celebritatea e una frumoasă, dar apăsătoare și cere un preț: sacrificiu, multă muncă, sănătate făcută praf: în cazul meu, inima… Am șase stenturi pe inimă”, a declarat Botezatu, în cadrul emisiunii.

Designerul se simte dezamăgit de tinerii din ziua de astăzi care, cei mai mulți dintre ei, preferă să aleagă calea cea mai ușoară în viață și, cu toate că nu au experiență și studii suficiente, au pretenții la sume consistente de bani:

Citeste si...
PMB: Personalitati medicale se alatura celor peste 6100 de cetateni care au semnat petitia online pentru construirea Spitalului Metropolitan!

”Este o generație foarte sterilă, superficială, o generație care nu își dorește nimic. Mă îngrozesc și mă gândesc dacă acești copii vor ajunge să ne conducă mâine? De pe urma acestor copii, vor exista niște pensii? Nu știu cum le vor plăti. Tinerii cu vârste de 22-30 de ani și care nu au studii își doresc un post ușor, de manager, să câștige câteva zeci de milioane. Dacă nu găsesc acest post unde să nu muncească, fetele apelează la chat, caută bărbați cu bani. Nu își dau seama că pentru acei bărbați, ele sunt doar niște aspirine și atât. Pentru că, dacă sunt însurați, tot la soțiile lor se vor întoarce. Și în cazul băieților, este la fel. Dacă nu găsesc un job ușor, caută o femeie cu bani care să îi întrețină. Apelează la același chat. Banii câștigați ușor se duc la fel de ușor… Te uiți la fete, toate se pozează pe Facebook, cu buze mari, decolteul la vedere, le mai lipsește prețul. Băieții se pozează la fel, la sală, cu mușchi, cu abdomenul la vedere, sperând că o femeie bogată îi va vedea. E groaznic”, este de părere Cătălin Botezatu.