Credeţi că postura de tătic… îl pune pe gânduri pe cunoscutul designer?!

 bote1

Designerul i-a înduioşat pe admiratorii săi după ce le-a arătat mai multe fotografii în care apare alături de finuţul său, un băieţel adorabil, pe nume Alek Nicolas. Pe Bote îl prinde foarte bine postura de tătic.

bote4

Renumitul creator de modă Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din România, însă nicio femeie nu a reuşit să-l prindă în mreje şi să-l determine să o ia de nevastă. Se pare că mariajul nu este ceva care să se potrivească cu celebrul designer. Însă, în ceea ce priveşte postura de tătic, aceasta îl prinde de minune pe Cătălin Botezatu.

bote2

Designerul a postat, pe pagina sa de pe un site de socializare, mai multe imagini înduioşătoare. El ţine în braţe o scumpete de băieţel. Micuţul este nimeni altul decât finuţul lui Bote, Alek Nicolas.

bote3

„Cel mai scump bebe din lume, Alek Nicolas, finuţul meu!!!”, a explicat Cătălin Botezatu.

Creatorului de modă îi stă foarte bine în rol de tătic şi pare că se descurcă foarte bine cu bebeluşii, dat fiind că adorabilul Alek se simte de minune în braţele sale. Fanii lui Bote au fost în delir la vederea pozelor şi i-au transmis că abia aşteaptă să-l vadă pe bune în această ipostază, cu propriul lui bebe în braţe.

 

Citeste si...  Descoperiri pe care ştiinţa nu le poate explica