Designerul este aproape de încheierea colaborării cu Antena 1

catalin-botezatu-bogdan-vladau-burlacul

Catalin Botezatu este, se pare, la un pas sa incheie colaborarea cu Antena 1, astfel ca prezentatorul reality show-urilor „Burlacul” si „Burlacita” ce vor fi difuzate in acest an ar urma sa fie Bogdan Vladau, cel care a jucat rolul „Burlacului” in cel mai recent sezon.

burlacul-daciana

Catalin Botezatu s-a aflat in ultimele luni in discutii aprinse cu reprezentantii Antena 1 incercand sa ajunga la o intelegere acceptabila in privinta prelungirii contractului ce dateaza deja de cinci ani.

edward-burlacul-ana-maria11

Se pare ca discutiile nu au ajuns la un punct comun avantajos atat pentru designer, cat si pentru televiziunea in cauza. Este posibil ca Botezatu sa nu mai continue colaborarea cu Antena 1 si sa semneze cu o alta televiziune, semnalează presa mondenă.

vladimir-draghia-burlacul-concediat

Din pacate, show-urile „Burlacul” si „Burlacita” vor ramane in „posesia” Antenei 1, astfel ca ele vor continua sa fie produse de o alta echipa si, bineinteles, sa aiba un alt prezentator.

catalin-botezatu-burlacul-2

Conform acelorasi surse, acesta ar urma sa fie Bogdan Vladau, nimeni altul decat „Burlacul” din cel mai recent sezon, difuzat vara trecuta.

bianca-dragusanu-burlacita

Citeste si...
Mihai Gâdea spulberă speculațiile de pe piața media: 'Această știre e falsă'