Cât va sta după gratii Ioan Niculae (66 de ani), patronul celor de la Astra, a fost arestat vineri la prânz pe Aeroportul Otopeni, la revenirea voită a acestuia în țară, din Italia, unde se afla pentru un tratament medical și va urma procedurile înainte de a fi încarcerat.

Cât va sta, în pușcărie Ioan Nicula el a primit o condamnare definitivă la 5 ani de închisoare! De fapt, omul de afaceri va ieși mai repede de după gratii.

Conform legislației în vigoare, Niculae va putea cere eliberarea condiționată după ce va fi executat două treimi din pedeapsă, adică după 3 ani și 4 luni, pentru că are peste 60 de ani.

Daniel Niculae: ”Mediatizare excesivă, probabil au vrut să dea un exemplu!”
Se va mai scîdea perioada petrecută deja la închisoare, la prima condamnare, cea de 6 luni, din 2015. În plus, la eliberarea condiționată va mai conta și munca pe care o va presta la închisoare, precum și eventuale cărți pe care ar putea să le publice în perioada petrecută în detenție.

Cel mai probabil, Ioan Niculae ar putea să iasă din penitenciar după aproximativ doi ani.

Prezent la un post Tv, Daniel Niculae a comentat pe marginea acestui subiect. ”Am văzut fel de fel de oameni care au făcut fapte mai grave și nu au fost aduși așa.

Probabil au vrut să dea un exemplu, dar e o mediatizare excesivă”, a spus Niculae.

Citeste si...
Cu Ioan Niculae în închisoare, InterAgro falimentează