Cât va costa biletul de tren pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni va porni de la 7 lei, pe sens. Spre comparaţie, biletul la autobuzele Expres ale RATB costă 3,5 lei.

Cât va costa biletul: Trei companii vor asigura transportul de călători între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional ‘Henri Coandă’, odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor, valabil începând cu data de 13 decembrie. Este vorba despre CFR Călători, Regio Călători şi Transferoviar Călători.

Se pare că prețul unui bilet, pe un singur sens, începe de la 7 lei și poate ajunge până la aproape 12 lei.. De exemplu, un bilet la Transferoviar în data de 16 decembrie, cu plecare din Gara de Nord la ora 10:30, costă 7 lei.

În schimb, un bilet la CFR Călători în data de 16 decembrie, cu plecare din Gara de Nord la ora 09:10, costă 11,7 lei, potrivit Mersului Trenurilor.

Regio Călători nu a comunicat încă prețurile sale pentru această rută. Durata călătoriei de la Bucureşti Nord la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti va fi de 20 de min, iar trenurile vor circula la un interval de 40 de minute pe sens (24h/24h).

Citeste si...
Locomotiva unui tren încărcat cu combustibil a luat foc în mers în Prahova