Bună ziua ți-am dat, belea mi-am luat! Cam așa au ajuns să spună Catrinel Sandu și Gabi Trifu, după mai bine de unsprezece ani de căsnicie. Dacă cei doi nu se înțeleg și ajung să-și dispute averea și custodia copiilor la tribunal, vor trebui să scoată peste 30.000 de dolari din buzunare.

Când ajungi la mâna magistraților de peste Ocean nu-i deloc de glumit, deoarece costurile sunt exorbitante. Catrinel Sandu (41 de ani) a introdus cererea de divorț în luna noiembrie și, deocamdată, așteaptă un termen. În primă fază, ei nu ajung direct la tribunal, ci  la mediere. Aici, Catrinel și Gabriel Trifu (42 de ani) vor sta față în față, alături de avocații lor și-și vor disputa averea, dar și custodia celor două fiice, Lara (5 ani) și Sara (8 ani). Împreună au o vilă superbă în Florida, pentru care plătesc rate la bancă.

Catrinel vrea ca locuința să se vândă și, după ce acoperă creditul, suma rămasă să o împartă frățește. În condițiile în care cei doi nu se înțeleg și ajung în tribunal, atunci trebuie să-și pregătească și buzunarele pentru că totul e scump și orice demers costă zeci de mii de dolari. Astfel, după trei termene cei doi ar trebui să scoată din buzunar mai bine de 30.000 de dolari.

Citeste si...
Mariana Moculescu a recreat scena din Titanic. A facut sex in masina, pe ploaie, cu amantul din Munchen!

Cum a aflat Catrinel că e înșelată

Anul 2017 s-a încheiat cu o bombă mondenă. Gabriel Trifu şi Catrinel Sandu divorţează după 11 ani de căsnicie, însă vestea separării vine la pachet cu informaţii uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al despărţirii, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea.

Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Și modul în care a aflat că e înșelată a fost un șoc pentru ea. O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, ne-a mai spus sursa noastră.

Catrinel și Trifu s-au căsătorit în 2006, iar un an mai târziu au emigrat în SUA.