Ar fi distruse şi nimeni nu le-ar băga în seamă fără machiaj!

vedete_ten_urat_fc61bf2b1c

Aproape că nu-ţi vine să crezi ce ten urât se ascunde sub machiajul lor. Aceste vedete par foarte frumoase, dar iată că au şi ele defectele lor, deşi sunt atât de bogate şi faimoase.

vedete_bar_rafaeli_ten_urat.jpg

Bar Rafaeli Se pare că nimeni nu poate fi perfect. Frumoasa Bar Rafaeli nu arată chiar atât de bine pe cât am crede. Dacă trupul ei este superb, nu celaşi lucru se poate spune despre faţă. Bar Rafaeli are probleme destul de mari cu tenul, ea fiind de multe ori fotografiată cu pete, coşuri şi cicatrici pe faţă. Din fericire, o machiază cei mai pricepuţi specialişti, aşa că pe podium arată perfect.

vedete_cameron_diaz_ten_urat.jpg

Cameron Diaz Şi Cameron Diaz este faimoasă pentru problemele cu tenul. De câte ori este surprinsă fără machiaj, de atâtea ori are tenul încărcat şi plin de pete. Se vede din poze că actriţa are un ten gras, dificil, care se şi irită uşor. Având în vedere că are un corp atât de bine îngrijit la 39 de ani, nu o suspectăm că nu ar avea grijă de tenul ei.

vedete_britney_spears_kelly_osbourne_ten_urat.jpg

Britney Spears şi Kelly Osbourne În ultimul timp, Kelly Osbourne este mult mai îngrijită şi nu mai apare în public fără machiaj. Dar cu siguranţă că are şi acum acelaşi ten cu probleme ca în trecut. Britney Spears se afla în perioada ei mai puţin bună când i s-au făcut aceste poze. Era neglijentă şi nu-i mai păsa de imaginea ei. Aşa se explică faptul că a ieşit în public nu doar cu coşuri, ci şi cu un tratament vizibil aplicat pe ele.

Kate Moss Încă un model de top care se luptă cu acneea. Deşi nu mai e demult o adolescentă, Kate Moss are probleme destul de grave cu tenul. Coşuri, cicatrici, pete, dar şi riduri destul de adânci, toate sunt pe faţa ei. Având în vedere că şi acum Kate e mai mult beată decât trează, probabil că nu are prea multă grijă de tenul ei.

vedete_olivia_wilde_ten_urat.jpg

Olivia Wilde La cât de frumoasă e Olivia Wilde pe covorul roşu, nu ai zice că sub fondul de ten se ascunde un ten atât de afectat de acnee. Olivia are un ten gras, cu coşuri, care luceşte într-un mod neplăcut şi probabil că e şi destul de sensibil având în vedere zonele înroşite.

Katy Perry Katy este cunoscută pentru problemele pe care le are cu tenul. Uneori arată bine, dar alteori are faţa plină de coşuri şi pete, deşi cu siguranţă că face eforturi ca să aibă un ten curat. Dovadă că oricâţi bani ai avea şi oricât te-ai îngriji uneori nimic nu este de ajuns pentru a vindeca acneea.

 

 

 

Citeste si...  Antonia a intrat in depresie?