Cele mai seducătoare actriţe în rol de eroine

femei arme

Ce poate fi mai incitant decât o femeie care emană sex-appeal cu o armă în mână? În 2014, se anunţă premierele unor filme în care protagoniste sunt unele dintre cele mai dorite femei de la Hollywood. Iată ce actriţe ne vor încânta cu talentele lor de supereroine! 

Eva Green („300: Ascensiunea unui imperiu”şi „Sin City: A Dame to Kill For”)

eva-sin

Actriţa ai cărei ochi verzi au hipnotizat mulţi bărbaţi joacă în pelicula „300: Ascensiunea unui imperiu” rolul unei luptătoare din anticihitate, Artemisia. Filmul ni-l prezintă pe Xerxes (Rodrigo Santoro), regele devenit zeu al persanilor, şi pe Artemisia, cea care se află la conducerea forţelor sale navale, împotriva generalul grec Temistocle (Sullivan Stapleton). Acţiunea are loc pe mare, locul unde Artemisia se simte ca la ea acasă, iar premiera filmului în România va avea loc pe 7 martie.

eva-2

Dacă nu vă convinge, Eva revine într-un alt rol de eroină pe 22 august, în pelicula „Sin City: A Dame to Kill For”. Aici, actriţa o interpretează pe Avei Lord, unul dintre cele mai alunecoase şi manipulative personaje create vreodată, pus să cureţe totul în cale.

Scarlett Johansson („Captain America: Războinicul iernii” şi „Lucy”)

scarlett

Cum arată o blondă sexoasă în rol de Văduva Neagră? Exact ca Scarlett Johansson, în continuarea seriei „Captain America”, care va avea premiera, la noi în ţară, pe 7 aprilie! După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) face echipă cu Văduva Neagră împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii.

scarlet-lucy

Iar dacă nu vă convinge în rolul Văduvei, pe Scarlett Johansson o veţi putea vedea, din 8 august, şi în pelicula lui Luc Besson, cel care i-a dat viaţă „Nichitei”. „Lucy” este un SF de acţiune a cărui protagonistă este o femeie implicată în traficul de droguri, folosindu-şi corpul drept valiză pentru transportul stupefiantelor. În momentul în care aceasta ajunge să înghită accidental o cantitate din drogurile pe care le transporta, Lucy îşi descoperă unele puteri supraomeneşti: poate reţine instantaneu cantităţi imense de informaţie, poate mişca obiecte cu ajutorul minţii şi nu mai simte nici durere, nici suferinţă.

Emily Blunt („Edge of Tomorrow”)

emilyblunt

Pentru prima dată în cariera sa cinematografică, Emily Blunt pune mâna pe o armă, în filmul „Edge of Tomorrow”, pe care îl putem urmări în cinematografel noastre din 30 mai. Actriţa joacă rolul unei luptătoare din forţele speciale, Rita Vrataski, care a făcut mai multe victime printre extratereştri decât oricine altcineva de pe Pământ.

Angelina Jolie („Maleficent”)

angelina

Tot din 30 mai, românii vor avea ocazia să o vadă pe marile ecrane pe Angelina Jolie într-unul dintre cele mai aşteptate filme marca Disney, „Maleficent”. Partenera de viaţă a lui Brad Pitt joacă rolul unei tinere care trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Din nefericire, un rege îi invadează tărâmul, iar inima zânei se transforme în piatră. Mulţi an mai târziu, setea de răzbunare o împinge pe Maleficent să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul.

Mila Kunis („Jupiter Ascending”)

mila

Pe logodnica lui Ashton Kutcher o vom vedea, din 25 iulie, în rolul lui Jupiter Jones, o tânără născută într-o noapte în care cerul prevestea că este predestinată unor fapte măreţe. Ajunsă la maturitate, Jupiter visează la stele, dar se trezeşte la cruda realitate a vieţii sale compuse dintr-un job de curăţat toalete şi un lung şir de despărţiri urâte. Totul se schimbă în momentul în care în viaţa ei apare Caine, un fost militar supus modificărilor genetice, care ajunge pe Pământ pentru a da de urma ei.

Zoe Saldana („Guardians of the Galaxy”)

zoe

Nu este la prima experienţă de acest gen, aşa că Zoe s-a descurcat de minunte în rolul Gamorei. Aceasta este descrisă ca fiind ultima din specia ei, dar şi fiică adoptivă a lui Thanos (personajul negativ din poveste), dotată printre altele cu darul vindecării. Toţi cei asemenea ei au fost anihilaţi de către rasa extraterestră Badoon. Ea se va alătura Gardienilor în lupta împotriva Răului din Univers.

Natalie Portman („Jane Got a Gun”)

natalie

Deşi încă nu a fost stabilită o dată a lansării pelicului „Jane Got a Gun”, anul acesta o vom vedea pe Natalie Portman în rolul unei femei al cărei soţ, urmărit de autorităţI, se întoarce acasă grav rănit. Convinsă că cei care l-au împuşcat vor veni să se asigure că este mort şi îi vor distruge ferma, femeia apelează la un fost iubit, pe care nu l-a mai văzut de zece ani, pentru a o ajuta să-şi apere proprietatea.

Milla Jovovich („Resident Evil 6”)

mila-jov

Un fel de Rambo în varianta feminină, Milla Jovovich revine pe marile ecrane româneşti din 12 septembrie, cu cea de-a şasea parte a seriei „Resident Evil”. Fostul manechin îşi va relua rolul frumoasei şi letalei Alice, sub îndrumarea lui Paul W.S. Anderson, probabil pentru ultima parte a seriei.

Anne Hathaway („Interstellar”)

anne

Bruneta joacă în pelicula „Interstellar” rolul unei exploratoare care porneşte, alături de echipa ei, într-o cutezătoare aventură odată cu descoperirea unui tunel al timpului. Acesta ar putea fi răspunsul la întrebările omenirii legate de deplasarea în spaţiu şi cucerirea imenselor distanţe ale unei călătorii interstelare. Premiera filmului va avea loc pe 7 noiembrie.

Citeste si...
Matteo a rupt-o cu Rodica Miron după şase luni de relaţie