zodii-oportuniste

Cele mai multe caracteristici umane depind foarte mult de contexte temporare, criteriile care ne înconjoară , dar nu în ultimul rând și de coordonatele externe care ne conduc uneori viața de zi cu zi. E foarte difici să atribui aceste trăsături de personalitate, care ne definesc ca oamenii. Cu toate acestea, există oameni înzestrați cu aptitudini pozitive și negative – de obicei aptitudinile noastre ne sunt oferite ca dar, dar de cele mai multe ori, aptitudinile noastre se definesc și de educația primită.

Deseori ne întrebăm care sunt cei mai oportuniști oameni care ne înconjoară – sau dacă tu ești acea persoană oportunistă. Poți vedea mai jos cei mai oportuniști oamenii după zodia pe care o dețin.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt renumiți pentru încăpățânarea de care dau dovadă, în orice împrejurare, în orice zi și în orice domeniu. Fiind un Berbec, asta nu înseamnă neapărat că ești oportunist, ci mai degrabă, Berbecul este arogant și certăreț, dar cu un suflet mare. Un Berbec poate fi sincer cu e și cu ceilalți și, de obicei, alege mijloacele corecte pentru cei din jurul lui și după pentru el.

Taur

Despre oamenii care sunt născuți sub semnul Taurului se poate spune că sunt bine ancorați în realitate. Cei născuți în zodia Taurului sunt mai degrabă materialiști decât oportuniști. Le place să dețină controlul și lucrurile înconjurătoare. Bucuriile Taurului se limitează la ceea ce vede, gustă și simte. Atunci când Taurul își dorește ceva foarte important, este viclean. Când se ivește timpul să ofere explicații dă dovadă de lașitate, găsind mai tot timpul un alt țap ispășitor sau un pretext mai bun. Dar nu așa cum ar face-o oportuniștii!

Gemeni

Gemenii sunt inteligenți și adaptabili la mediul înconjurător. Cei născuți în zodia Gemeni nu au scrupule atunci când vine vorba de propriul bine. Oamenii născuți în zodia Gemeni sunt descurcăreți și agili. Dețin tot timpul în mod natural abilitatea de a minți o persoană în față și o va face așa de frumos, încât îl vei crede cu adevărat.

Rac

Racul este un profitor de mâna întâi. Ceea ce îl face de multe ori să fie un oportunist. Pe de o parte însă, Racul este credul și are intenții bune, pe de altă parte însă, simte nevoia de a poseda lucruri și oameni, indiferent de drumul prin care trece. Oamenii născuți în zodia Rac pot manipula cu o diplomație extraordinară, are un simt al ironiei dezvoltat și, instinctiv, se poate adapta la orice caz. Însă, tot Racul poate fi cel mai depresiv și cel mai panicat, simțând mereu nevoia de atenție și grijă din partea celorlați.

Leu

Leul întotdeauna va crede că totul se învârte în jurul lui și pentru grandomania lui specifică, nu este un oportunist. Leul fiind un lider înăscut, cel puțin la suprafață, iubește mândria și laudele. Iubirea de sine a Leului este așa de mare încât poate aduce de multe ori suferință. Oricine poate răni un Leu dacă nu se adaptează corect la stilul lui de viață. Îi place să fie în luminile reflectoarelor, este foarte ambițios și iubește cu mult zgomot. Însă, el nu va renunța niciodată la principiile sale.

Fecioară

Fecioara este o făptură fascinantă. După ce ai cunoscut o Fecioară, se spune că nu mai poți trăi fără ea. Fecioara are trăsături specifice greu de tolerat, dar câteva. Cum ar fi nevoia de perfecțiune, tot timpul cicălitoare, tipicară și obsedată aproape tot timpul de detalii obositoare. Dar, cu toate astea, Fecioara este întotdeauna sinceră și preferă, de obicei, să meargă pe drumul ei separat, fără să se folosească de alte șiretlicuri. Fecioara poate fi distantă, uneori foarte rece. Fecioara este obsedată de igienă și este foarte generoasă. La Fecioară se poate spune că se confundă noțiunea de oportunism cu dorința de confort.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță nu au întotdeauna aceste trăsături: înclinații intelectuale, simț artistic dezvoltat, grație, un bun sfătuitor și un bun prieten. Însă, aproape toate Balanțele sunt înzestrate cu superficialitate, instabilitate, lene și tendința de a deforma adevărul în scopuri personale. Balanța își schimbă părerile foarte repede – nu există o altă zodie care-și schimbă părerile la fel de repede ca și o Balanță. Acest lucru favorizează să pară, de multe ori, ca fiind oportunistă. Dar, în acele momente când își schimbă părerile foarte mult, mai degrabă, doar își pierde echilibrul.

Scorpion

Scorpionul este gelos și posesiv. Deține o doză de ipocrizie aparte pentru că el încearcă să obțină totul pe căi ocolite. Asta, deseori, se numește oportunism. Scorpionul nu este genul de om care să spună lucrurile pe față; i se pare mult mai comod să-și lovească dușmanul pe la spate. Scorpionul nu prea are scrupule, dar, încontinuu, naște pasiuni debordante.

Săgetător

Săgetătorul trăiește glumind în orice situație critică sau mai puțin critică. Săgetătorul este considerat un optimist inconștient. Săgetătorul tinde, uneori, să creadă că îi plac necazurile și că poate fi ușor snob. Însă, Săgetătorul este foarte leneș pentru a își concentra energiile pentru a fi mai mult oportunist.

Capricorn

Capricornii sunt răutăcioși din fire. Pentru a-și atinge scopurile personale joacă foarte bine rolul de oportunist perfect care, pe deasupra, acest rol i se potrivește de minune. Pe lângă asta, Capricornul este un oportunist pe care nimeni nu-l poate clinti din loc – este foarte rezistent în fața problemelor vieții. Iar asta îl face un supraviețuitor sigur pe el.

Vărsător

Vărsătorii sunt imprevizibili și introvertiți. Din această cauză, nu poți garanta tot timpul că Vărsătorul poate fi sau nu un oportunist. Vărsătorii pot fi corecți aproape toată viața, iar mai apoi, să te surprindă într-un moment periculos în care principiile cedează și se pot folosi de siretlicuri pentru a reuși.

Pești

Despre Pești se poate spune că sunt amanții ideali și putem spume că sunt și puțin oportuniști. Peștii pot fi mai mult speculanți decât oportuniști, făcândui să înșele pe alții decât să renunțe la propriile principii în viață. Și totuși, Peștii sunt blânzi, extrem de iubitori, aerieni, creativi și emaptici.

Citeste si...  Zodii care vor avea tot ce isi doresc in 2017