Dar ştii ce trebuie să faci când… faci sex la telefon?!

phone-sex

Relaţiile la distanţă sunt greu de construit şi de cele mai multe ori se întâmplă să se destrame. Cum sexul este o parte importanţă a unei relaţii, de ce să nu-l „practici” cu iubitul, chiar dacă sunteţi la mulţi kilometri depărtare unul de celălalt?

Sexul prin telefon este calea perfectă de a te conecta cu partenerul atunci când nu puteţi fi unul lângă celălalt. Împărtăşeşte-ţi dorinţele din fanteziile tale sexuale, sau doar povesteşte-i, pas cu pas, ce ţi-ai dori să-i faci în acel moment, dacă ar fi fost lângă tine.

Pune în aplicare ce spui – Atunci când faci sex la distanţă cu iubitul tău este important să şi pui în aplicare ceea ce zici că faci – o să-l înnebuneşti de-a dreptul! Foloseşte-ţi imaginaţia şi încearcă să descrii cu acurateţe fanteziile tale sexuale, atunci când vorbiţi la telefon.

Nu trebuie să vorbeşti ca tipele din filmele XXX

Dacă este prima oară când încerci acest lucru, este posibil să te simţi un pic… fără cuvinte. Dar nu-i nimic, ori îl poţi ruga pe el să înceapă discuţia, ori poţi începe cu un simplu „Mi-ar fi plăcut să fii în pat, lângă mine”.

Adoptă o voce sexi – Nu uita că sexul la telefon ţine în mare parte de imaginaţie şi de voce. Încearcă să-ţi adaptezi vocea în ala fel încât să-l inciţi doar auzindu-te spunând: „Bună, iubire…”. Nu ţipa, nu schimba tonalitatea brusc şi nu spune niciodată: NU.

sex telefon (4)

Înfrumuseţează – Daca el vrea sa-i descrii camera si tu inca nu ai apucat sa faci curat in casa, nu-i spune asta. Incearca sa-ti amintesti ce ii place lui si infrumuseteaza imaginile pe care i le descrii. Trebuie sa construiesti totul asa cum iti imaginezi tu ca i-ar placea, iar cand simti ca ii place ceva anume, mergi pe directia respectiva.

Nu te speria/panica – Daca iti spune ceva mult prea ciudat pentru gusturile tale nu tipa la el: poftim, cum sa-mi faci asa ceva? Incearca sa intelegi faptul ca prin telefon lucrurile pot scapa de sub control dar asta nu inseamna ca in realitate ti-ar face asa ceva. Un bonus la sexul prin telefon este faptul ca, astfel poti afla mai usor ce-i trece prin cap cand vine vorba de sex.

Fii explicită – Lasa inhibitiile undeva pe noptiera si foloseste cele mai nerusinate cuvinte pentru a fi cat mai explicita. Nu uita ca de multe ori detaliile sunt cele mai vulgare lucruri. Ai nevoie de: putina imaginatie si un vocabular “bogat”.

Aprinde tu scânteia – Daca el e rusinos si nu stie exact cum sa porneasca discutia, poti incepe tu sa-i descrii cu o voce sexi felul in care este imbracata, pozitia in care te afli si ce ti-ar placea sa-ti faca daca ar fi acolo cu tine. Barbatii iubesc sa auda asta si sa se simta doriti in lipsa.

 

 

 

Citeste si...  Nu folosesti CORECT prezervativul! Afla de ce