Cândva era una dintre cele mai iubite actrițe Disney, dar cine ar fi crezut că  se va transforma într-o starletă sexy. Ca și în cazul altor nume celebre la Hollywood, precum Macaulay Culkin, sau Lindsay Lohan, anii care au trecut nu au fost unii de ascensiune în carieră, ci au fost pavați cu eșec, dependențe și exagerări.

Bella Thorne este total scăpată de sub control, în ciuda faptului că are doar 19 ani. Actrița nu mai știe cum să iasă în evidență, dar nu cu proiecte de succes, ci cu show-uri erotice cu lesbiene, droguri, alcool și, cea mai recentă ispravă a sa, un pictorial nud într-o celebră revistă din Mexic.

De nenumărate ori a apărut cum nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă vreodată – beată, sărutându-se cu alte femei și goală. În mintea ei, scandalul se împletește perfect cu succesul.

Cele mai recente fotografii sexy sau nud cu Bella Thorne fac furori pe internet. Imaginile o înfățișează pe tânără în diferite ipostaze provocatoare, în lenjerie intimă sau complet dezbăcată, arătând trecerea de la adolescenta sfioasă la femeia fatală.

Nu este nici pe departe una dintre cele mai frumoase femei din Cetatea Filmului și nici cea mai încrezătoare în propriile forțe, însă a pozat goală și a refuzat să fie cosmetizată cu ajutorul Photoshop-ului. Ba mai mult, la această fotografie nud, actrița chiar a ținut să menționeze că nu s-a folosit deloc editarea și că ea este naturală, fără pic de retuș. „Am cerut în mod special să nu se atingă nimeni de această fotografie și, vă spun sincer, că mă simt nesigură. E natural și uman. S-ar putea să vă uitați la această fotografie și să vă gândiți, ce frumoasă, dar, știți, de fiecare dată când cineva se uită în oglindă, nu vede aceleași lucruri pe care le vede toată lumea. Este normal să te simți nesigur și asta este acceptat. Sincer, doresc ca toată lumea să vorbească mai mult despre nesiguranță, astfel încât să știe că nu sunt singurii care se confruntă cu asta.  În calitate de persoană publică,  în mod natural, de fiecare dată când fac un shooting pentru o revistă există mici retușări. Dacă îmi arat cicatricile de la acnee, sau o zgârietură în frunte, sau dinții mei care nu sunt complet albi, oamenii se vor uita la fotografie și vor spune că nu sunt perfectă și, de obicei, majoritatea oamenilor publici nu doresc să fie criticați de public. Dar eu sunt aici să vă spun că este al naiba de normal să nu fii perfectă. Sunt o ființă umană, sunt reală”, a fost mesajul său de încurajare pentru toți oamenii din lume care nu arată perfect, pentru că perfecțiunea nu există.

Citeste si...  Incredibil! Sharon Stone, în pragul colapsului!