Construirea unei case reprezintă visul oricărei persoane. Nu cred că există vreo persoană care să nu viseze cu ochii deschiși la casa sa de vis. Cu toții ne-am dori enorm ca, într-o zi, visul să devină realitate.

Trăim într-o perioadă în care, pe piața construcțiilor din România, concurența este acerbă. Există foarte multe firme de construcții care ne oferă diverse soluții pentru o casă de vis. Tradițional, lemn sau o casă pe structură metalică, oare ce să alegem?

Grea întrebare, greu răspuns. Am tot încercat să-l găsesc, citind despre cele mai bune materiale pentru casă, dar nu am înțeles mare lucru. Am continuat să visez cu ochii deschiși la casa mea.

Știam în mare cum voiam să arate, dar nu știam pe cine să aleg pentru a mi-o construi. Oamenii spun multe, promit multe, încât nu știi în cine să mai crezi. Crezi doar în tine și în visul tău care nu-ți dă pace nicio clipă.

M-am frământat și am tot întrebat, iar până la urmă am aflat răspunsul: Case Mexi este soluția unei case de vis.

Pe loc am zis că nu-i adevărat, dar m-am convins când aflat motivele pentru care mulți oameni au ales să-ți facă case pe structură metalică cu ajutorul celor de la Mexi.

Când i-am întrebat: De ce sa apelezi la Case Mexi pentru o casă pe structura metalică?, ei mi-au răspuns că există 10 motive pentru care au ales să-i lase pe specialiștii Mexi să le îndeplinească visul.

Fiindcă atunci când le-am aflat și eu, mi-au atras atenția și m-au determinat să cred că visul meu poate deveni într-o zi realitate. Așadar, am hotărât să împărtășesc cu voi câteva dintre ele, restul le puteți afla intrând pe CaseMexi.ro.

1. Timp de execuție redus

Se pare că structura metalică are nevoie de un timp de execuție mult mai redus față de structura clasică. Având în vedere că profilele sunt etichetate corespunzător, ele se pot preasambla simplu și rapid cu ajutorul șuruburilor speciale.

Cu alte cuvinte, montajul structurii pe fundație se face într-un timp mai scurt. În mod normal, specialiștii Mexi pot finaliza la cheie o casă pe structură metalică în doar 90 de zile.

Coeficient termic superior

O clădire cu pereți de tip Mexi este una foarte bine izolată. Aceasta are o izolare fonică foarte buna, iar un astfel de sistem pierde căldură în proporție de doar 0.169W/m2k fața de o construcție din cărămidă tencuită pe ambele părți și termoizolată cu polistiren de 10cm care are o pierdere de căldură de 0.316W/m2k.

O casă Mexi are o izolare fonică foarte bună

Izolarea casei pe structură metalică se face cu vată minerală, care asigură o izolație fonică foarte bună conform atestatelor făcute.

O casă Mexi are suprafața utilă mai mare

Suprafața sa interioară utilă este cu 10% mai mare decât la o casă pe structură clasică. De exemplu, dacă o casă are 128 m2 construiți, casa pe structură metalică ar avea 111 m2 utili. Dacă optăm pentru o casă pe sistem clasic, casa noastră va avea doar 98 m2 utili. Este un avantaj demn de luat în considerare, nu-i așa?

O casă Mexi are pereții perfect drepți

Casele cu pereții strâmbi nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Nu de puține ori am auzit oameni plângându-se de faptul că nu putut monta cum trebuie diverse lucruri din cauză că pereții sunt strâmbi.

Noi, cei care ne dorim o casă sunt norocoși. Ne putem bucura de o casă cu pereții drepți. Case Mexi este soluția perfectă pentru o astfel de casă. Construcția pe structură metalică Mexi, realizată utilizând tehnologii de ultimă generație, beneficiază de precizie milimetrică. Suprafețele vor fi perfect drepte, unghiuri de 90 de grade, fară grinzi și fară stâlpi inestetici. Spațiul casei va fi deschis și mare, iar stilul arhitectural nu va fi deloc afectat.

Rezistență sporită la cutremure

Recunosc, îmi este foarte frică de cutremur. Dar oare cui nu-i este? Mi-am dorit să locuiesc întotdeauna într-o casă rezistentă la cutremur. Nu-mi plac deloc crăpăturile care apar de fiecare are loc un cutremur mai puternic.

Dorința mea se poate îndeplini dacă optez pentru o casă Mexi. De ce? Fiindcă structurile metalice aduc un avantaj cand vine vorba de acestea. S-a dovedit științific faptul că acestea au o rezistență deosebită în cazul seismelor.

Casele Mexi sunt rezistente la vânturi puternice, la fulgere. În plus, datorită greutății scăzute și a elasticității sale, structura metalică este foarte rezistentă la cutremur. Ea se mișcă foarte puțin în cazul acestora.

Casa Mexi este o casă de vis, nu-i așa?

Citeste si...
Ghid pentru casa perfectă: Cum alegi vopseaua lavabilă și cum o aplici corect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.