Casa în care ar urma să se mute în două săptămâni fostul preşedinte Traian Băsescu este într-o stare deplorabilă. Vila în care a locuit peste 25 de ani Mioara Roman are igrasie, mucegai şi pereţii scorojiţi. Muncitorii deja s-au apucat să repare instalaţiile şi pereţii, toate fiind aflate într-o avansată stare de degradare.

Vila în care se va muta fostul președinte Traian Băsescu are şapte camere de locuit şi două camere de serviciu, iar suprafaţa sa utilă este de 366 metri pătraţi. 126 metri pătraţi se află la parter, la etaj sunt 135 metri pătraţi, iar terenul aferent locuinței are o suprafaţă de 1.334 metri pătraţi.

Potrivit evz.ro, în urmă cu trei ani, mai multe camere au fost inundate, iar fosta chiriaşă, Mioara Roman, explica la o emisiune televizată că imobilul este într-o stare precară subliniind că este o casă construită acum 50 de ani. Acum, imobilul se află într-o stare deplorabilă, cu igrasie, mucegai şi pereţii scorojiţi.

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. Mioara Roman a locuit în casa din strada în strada Gogol și după divorțul de fostul prim-ministru.  Ea a părăsit recent vila la somaţia RA-APPS, din cauza datoriilor la chirie care depăşeau 350.000 de euro.

Citeste si...
Mihai Fifor crede că negocierile pot salva PSD-ul şi îl pot menţine la guvernare