Caroline Wozniacki şi-a anunţat, la începutul anului, decizia de a se retrage din tenis. Pe 11 iulie, fostul lider WTA a împlinit 30 de ani.

Caroline Wozniacki a împlinit 30 de ani
Cu această ocazie, daneza a postat pe reţelele sociale câteva imagini de la petrecere, la care a primit sute de comentarii şi mii de „like-uri”.

Fratele Carolinei Wozniacki, fotbalistul danez Patrik Wozniacki, a acceptat să vorbească despre ce a făcut sora sa din momentul retragerii.

Deşi nu s-a mai atins de racheta de tenis, fostul lider mondial continuă să se păstreze într-o formă de invidiat.

„Nici nu a mai pus mâna pe racheta de tenis de atunci. Ea şi soţul ei şi-au luat câteva rachete în vacanţă, însă nu le-au folosit. Au preferat să facă tot felul de alte lucruri.

Au fost mereu lucruri de făcut. Nu a stat pur şi simplu să se plictisească în casă. Viaţa ei de zi cu zi nu stă în loc, doar pentru că ea a renunţat la tenis”, a afirmat Patrik, pentru sport.tv2.dk.

„Acum avem de-a face cu o Caroline care este fericită cu noua ei viaţă. Cred că i se potriveşte perfect. Acum are, în sfârşit, mai mult timp de petrecut alături de David (n.r. soţul ei, fostul baschetbalist David Lee), ceea ce nu se întâmpla înainte.”, a mai afirmat Patrik Wozniacki.
Caroline Wozniacki s-a retras în ianuarie 2020
Caroline Wozniacki a jucat ultimul meci al carierei pe 29 ianuarie, la Australian Open, împotriva lui Ons Jabeur. Jucătoarea de 29 de ani nu s-a putut impune, în turul 3 de la Australian Open.

La finalul meciului, Wozniacki nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Caroline Wozniack s-a retras după ce a reușit să ocupe poziția de lider în clasamentul WTA și după ce a câștigat un turneu de Grand Slam, chiar la Australian Open, în 2018, tocmai în fața Simonei Halep.


Citeste si...
Sportiva Caroline Wozniacki a jucat ultimul meci al carierei. A plâns la plecarea de pe terenul de tenis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.